2019. február 21., csütörtök, Eleonóra napja

Címke: áldozat

72 cikk 1/8 oldal

Egy középkorú férfi halhatott meg a kollégiumi tűzben

Egyelőre nem lehet tudni, miért gyulladt ki a kollégium, és a tűzoltók még most is dolgoznak az épületben, mert a kisebb tűzfészkeket és a parázsló területeket is lokalizálni kell.

Még keresik a kenyai támadás túlélőit

Tegnap délutánra a kenyai biztonsági erők végeztek a nairobi terrortámadás összes életben maradt elkövetőjével. A terrortámadásnak legalább 21 ártatlan halálos áldozata van.

Félezer áldozat a thaiföldi halálutakon

Thaiföldön 463 ember vesztette életét és további csaknem négyezer sérült meg közúti balesetekben az újévi ünnepek alatt, a december 27. és január 2. közti időszakban – közölték a helyi hatóságok.

Lövöldözés volt egy bécsi étteremben

A lövöldözésben egy ember meghalt, egy súlyosan megsebesült. Az osztrák rendőrség kizárta, hogy terrorcselekmény történt volna.

Vöröskereszt: a katasztrófák sokmillió áldozatához nem jut el a segély

A katasztrófáknak minden évben sokmillió olyan áldozata van, akikhez nem jut el a rendelkezésre álló segély pusztán amiatt, hogy nincs megfelelően megoldva a célba juttatás – állapítja meg a Vöröskereszt és Vörös Félhold Társaságok Nemzetközi Szövetsége (IFRC) a katasztrófákról szerdán Genfben kiadott éves jelentésében.
72 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.