2018. november 14., szerda, Aliz napja

Címke: alapítványok

19 cikk 1/2 oldal

Négy pártalapítványnál szabálytalanságokat tárt fel az ÁSZ

Gazdálkodási és könyvvezetési szabálytalanságokat, hiányosságokat tárt fel az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a Jobbik Magyarországért, a Megújuló Magyarországért, a Liberális Magyarországért és a Váradi András Alapítványnál a 2015-2016. évi ellenőrzés során – közölte az ÁSZ főtitkára hétfőn az MTI-vel.

A Soros-féle partneri hálózat

Soros György az Open Society Foundation infrastruktúráján keresztül igen erős pressziót, hatást igyekezett gyakorolni az elmúlt évek magyarországi közéleti fejleményeire.

Az MNB alapítványai az ingatlan-portfólió további bővítését tervezik

Az alapítványi vagyon biztonságos befektetése és gyarapítása a jegybanki alapítványokat kezelő cég célja, ezért az ingatlan-portfólió további bővítését tervezik a társaságnál – mondta Fekete Zoltán, a jegybanki alapítványok vagyonát kezelő Optima Befektetési Zrt. vezérigazgatója a Világgazdaság csütörtöki számában megjelent interjúban.

Az MNB-alapítványok leépítik az állampapír-portfoliót

A Pallas Athéné Alapítványok az Európai Központi Bank észrevételeire tekintettel leépítik állampapír-portfoliójukat – közölték a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alapítványai pénteken az MTI-vel.

MNB-alapítványok: nem kell közbeszerzés a Buda Palota felújítására

Rövid időn belül megkezdődhet a Pallas Athéné Alapítványok tulajdonában álló Buda Palota felújítása, miután arra a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) szerint nem kell közbeszerzést kiírni – közölte az alapítványok vagyonát kezelő Optima Befektetési Zrt. az MTI-vel kedden.
19 cikk 1/2 oldal