2019. január 19., szombat, Sára, Marió napja

Címke: ajánlat

10 cikk 1/1 oldal

Afrikát nem hatja meg Merkel ajánlata

A szubszaharai térségben élőket nem hatják meg a fejlesztési pénzek és a nyugati ígéretek, hiszen a nyugati életszínvonalat a maga valóságában akarják megtapasztalni.

Gáláns japán ajánlat: Tocsigi mindent fizet

A japánok ajánlata meglepő: minden költséget állnak, a helyi közlekedés és a sportlétesítmények használata mellett a szállásért és az étkezésért sem kell fizetni.

Kijev óvatosan fogadja Putyin békefenntartó ajánlatát

Ukrajna csütörtökön üdvözölte Vlagyimir Putyin orosz elnök javaslatát arra vonatkozóan, hogy ENSZ békefenntartókat vezényeljenek a szakadárok kezén lévő kelet-ukrajnai területekre, de közölte, hogy orosz csapatok nem vehetnek részt a műveletben. Putyin hétfőn telefonon azt mondta Angela Merkel német kancellárnak, hogy a Donyec-medencében nem csak a két felet elválasztó vonalak mentén kellene felvonultatni békefenntartókat, de másutt is, ahol az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) megfigyelői tevékenykednek.

Ajánlatot tett a Mediaworks a Népszabadság szerkesztőségének

Ajánlatot tett a Mediaworks a Népszabadság szerkesztőségének – közölte a kiadó szombat este az MTI-vel. Hozzátették, hogy a felek megállapodtak: vasárnap folytatják az egyeztetéseket az üzemi tanács és a szakszervezet bevonásával.

Óriási konglomerátum jöhet létre a söriparban

Részvényenként 42,15 fontra emelte a londoni központú SABMiller sörkonszernre tett felvásárlási ajánlatát a világ legnagyobb söripari konglomerátumának számító belga–brazil Anheuser-Bush InBev.
10 cikk 1/1 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.