2018. november 18., vasárnap, Jenő napja

Címke: 24.hu

40 cikk 1/4 oldal

Álhíreket terjeszt az Index

Szóval megint hazudik az Index. És persze rögtön utána a 24.hu is átveszi a „hírt”. Van valami újdonság is? – tehetnénk fel a jogos kérdést.

Álhír a 24.hu-n

A 24.hu-n „Köddé vált Tiborcz István pályázata, a kormány hallgat” címmel megjelent cikk ismét egy álhír, valótlan állításokat tartalmaz – írta közleményében az Agrárminisztérium.

Bennük van az iksz

Az ellenzéki csoportosulások manapság a tehetségtelen dalnokok mintájára gyakorta tálalják a közvetlen környezetük által generált pozitív visszajelzéseket általános érvényű véleményként.

Visszatérne a politikába a volt főpolgármester

Budapest egykori SZDSZ-es vezetője a kedden megjelent, sokszor zavarba ejtően zavaros interjúban elárulta, hogy bár még nincs döntés, de ha lesz mögötte „intellektuális és tárgyi erő”, akkor elindul.

Az ötvenes évekkel riogatnak

Történt, hogy Nagy József, a 24.hu munkatársa a visszafoglalt Hír TV-n vad gerlóczyzásba kezdett. Dacosan, emelt hangon feleselt a műsorvezetővel.

Zökkenőmentes az ajkai kórház intenzív ellátása

Nem mondott fel a kórház intenzív osztályának minden nővére, a kiesett munkaerőt más osztályokról érkező nővérekkel és új szakdolgozók felvételével pótolják.

Liberális macskazene süketeknek

Kerner Zsolt a 24.hu mérsékelten tehetségtelen újságírója. Ez persze sok mindent megmagyaráz. Helyesbítek: mindent.

Az agyonsztárolt celeb panasza

Ha a művészethez nem is ért, egy dolgot nagyon tud Karafiáth – hiszen ebből él meg igen jól –: érzelmileg hatni nem kevés női olvasójára.
40 cikk 1/4 oldal