2024. március 28., csütörtök, Gedeon, Johanna napja

Címke: 2017-es női kézilabda-világbajnokság

5 cikk 1/1 oldal

Erős pofon a románoknak

A világ egyik legjobbja, Cristina Neagu 13 gólt dobott, mellette azonban csak a nagybányai születésű Geiger Melinda nyújtott elfogadható teljesítményt.

Életben és elitben maradtak

Kézilabda-válogatottunknak megadatott a visszavágás lehetősége, és élt is vele. 2015-ben, a dániai világbajnokságon a lengyelek ütötték el a riói olimpiai részvétel esélyétől csapatunkat.

Rasmussen rutinja segíthet

Leegyszerűsödött a képlet: ha a magyar női kézilabda-válogatott legyőzi Lengyelországot, a további csoportmérkőzések eredményétől függetlenül bejut a világbajnokság nyolcaddöntőjébe.

Hoppon vagy pályán maradnak

Huszonnégy éve kezdett két vereséggel a magyar válogatott a női kézilabda-világbajnokságon. Akkor a hetedik helyen végzett a Kökény Bea és Farkas Ágnes nevével fémjelzett csapat.

Nem éghetünk ki idő előtt

Kim Rasmussen szövetségi kapitány azt hangsúlyozta: a cserékre minden korábbinál nagyobb teher hárul, mert a csapat nem éghet ki három ­meccs alatt, hiszen a java csak azután következik.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.