2018. október 22., hétfő, Előd napja

Bayer Zsolt

Az emberi szabadság karikatúrája
Ideje a normalitás forradalmának, az európai szellem gettólázadásának. Nem hiszik? Emmanuel Macron Cohn-Benditből akart kultuszminisztert csinálni. Hát mi kell még, hogy ne tűrjünk tovább?
Sztálintól Pol Potig és tovább
Macron elnök nemcsak arra fog ügyelni, hogy megfelelő arányban legyenek nők és férfiak, fehérek és nem fehérek a kormányban, de arra is, hogy legyen homoszexuális kormánytag is.
Semmi nem drága?
Megjelent egy anyag az ukrán parlament hivatalos honlapján, amelyen ahhoz gyűjtenek támogatást, hogy az ukrán–magyar kettős állampolgárokat kollektíven deportálják, kitoloncolják.
Kultúrharc: a kezdeti idők
Egy másik tanár végül megmentett minket. Czine Mihály lánya, Czine Erzsébet. Ő, a negyvenkilós nő vitt át végül bennünket a túlsó partra, mint az óriás Kukorica Jancsit az Óperenciás-tengeren.
Fülöpke céloz
Jött ez az „orbándiktatúra”, és tavaly közölte, hogy fizet nyugdíjprémiumot. Az ellenzék pedig azt ajvékolta, hogy áááá, úgysem fizet, mert a gazdaság nem növekszik annyira.
A nagy zuhanás
Leginkább a Magyar Narancs (az állítólag egy újság) címe tetszik: „Nagyot zuhant a Fidesz népszerűsége, pár hónap alatt félmillió szavazót vesztettek Orbánék.”
Két orvosi eset
Aki embertársa szülését ellésnek nevezi, aki embertársai fejének anyjukba szakadásáról írogat büszkén, aki más halálán örvendezik és mások örökre elaltatásáról ír, az beteg pszichopata.
Ujhelyi István kokárdája
A múltjukat már ismerjük. Milyen jó lenne egy pillantást vetni a jövőbe, hogy vajon hogyan és hol fogják végezni. Vajon ki fogja majd kidobni az elkoszolódott kokárdáikat?
Régi és új árulók
Így épül a kevert társadalom, így hízik a baloldal és a liberálisok eljövendő szavazóbázisa. Persze, amint a muszlim migránsok elérik a megfelelő létszámot, azonnal saját pártot alapítanak.
Az új fehér könyv
Bő fél év múlva eltakaríthatjuk az összes becstelen gazembert az EU intézményeiből, helyreállíthatjuk a demokráciát, és létrehozhatjuk a következő EU-parlament legnagyobb frakcióját is.
A pólusok helycseréje
Kohlhaas Mihály eltűnt Nyugatról, ott már csak Sargentinik vannak. Lúdas Matyi viszont erősebb, mint valaha. Nagyon úgy néz ki, hogy nem is elégszik meg a hárommal, és meg sem áll a négyig!
Szabadságok, alternatív iskolák és hasznos idióták
A szép új világ eljöveteléhez alternatív iskolára van szükség. Olyanra, ahol nincs tanulás, számonkérés, dolgozat és felelés, és persze leginkább fegyelem nincsen.