2018. június 22., péntek, Paulina napja

Bayer Zsolt

Scheisskopf problémái
A mai nyugati „politikai elit” Scheisskopf hadnagy csodálatos reinkarnációja. Addig vagyunk biztonságban, ameddig nem mernek ennyi nikkelöntvényt megrendelni.
Bayer Zsolt
Nehéz örökség
Novák Előd végképp kiborította a bilit, a maradék exkrementum szétfolyt a padlón, és Simicska–Vona alakot öltött.
Bayer Zsolt
Tommy és Mamoudou
Nos, megnéztem a gyerekmentő bevándorló, Mamoudou Gassama hőstettéről szóló filmet. Egyre inkább megerősödött bennem a gyanú, hogy valami nem stimmel ezzel az egésszel.
Bayer Zsolt
Botránykeltők
A minap az ordított címként a HVG nevű, „függetlenobjektív” sajtótermék honlapján, hogy Kásler Miklóst családtagok cégei veszik körül.
Bayer Zsolt
Nem, nem és nem!
Egy német politikus szerint német nép nem létezik, egy német miniszter szerint már német kultúra sem létezik – és ahogy innen nézzük, lassan tényleg nem.
Bayer Zsolt
A lukácsista értelmiség rábólint
Jámbor András, a „megveszett pincepatkány, akinek a közcsatornarendszer eldugulása lehetőséget ad, hogy előugorjon latrinájából és őrjöngve mindent felzabáljon".
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt feljelentette a rendőröket gyalázó tüntetőket
Közösség tagja elleni erőszak miatt feljelentést tett Bayer Zsolt, lapunk publicistája három férfi ellen, akik – jobbikos pólóban – a parlament előtt gyaláztak egy rendőrnőt.
Számtanóra
A Fidesz–KDNP pártszövetség kapott 2 823 837 szavazatot, többet, mint eddig bárki bármikor. Ebből a határon túliak voksait kivonva a kormányzó erők kaptak 2 607 717 szavazatot.
Bayer Zsolt