2018. április 25., szerda, Márk napja

Bayer Zsolt

Számtanóra
A Fidesz–KDNP pártszövetség kapott 2 823 837 szavazatot, többet, mint eddig bárki bármikor. Ebből a határon túliak voksait kivonva a kormányzó erők kaptak 2 607 717 szavazatot.
Bayer Zsolt
Kígyóleves prímszámtésztával
A választás előtt Gyurcsány Ferenc (kígyóleves prímszámtésztával) közölte, hogy a jobboldal nem fogja elviselni a választási vereséget, utcai zavargásokat fog generálni...
Bayer Zsolt
Egy csodálatos nemzet
„A legszegényebb falvak a Fideszre szavaztak” – írja értetlenkedve és szörnyülködve az egyik liberális portál. És nem érti. Nem értik, mert nem érthetik.
Bayer Zsolt
Ludas Matyi lázadása
Ma nincs nagyobb lázadás, nincs nagyobb rebellió, nincs nagyobb és elkötelezettebb reformáció annál, mint körömszakadtáig ragaszkodni a hagyományokhoz.
Bayer Zsolt
Dobó és Soros
George Soros számára az egész világ egy hatalmas tál spagetti, amelybe ő szabadon, bármikor és bárhol belezabálhat. Ezt szokta meg.
Bayer Zsolt
Hanganyaggal frissítve
SorosLeaks: üzleti célok szolgálatában
A Magyar Idők birtokába került újabb beszélgetésekből az derül ki, hogyan használja fel a magyar származású milliárdos ukrajnai befolyását a saját üzleti céljai érdekében.
Romokon épül a hálózat
Most bemutatjuk, hogy milyen következményei vannak, ha a milliárdos kormányt buktat egy országban. Cikksorozatunk újabb része.
Szürke farkas Vona
Egy pillanatra tételezzük fel – munkahipotézisként – azt, ami nem lesz: Vona Gábor Magyarország miniszterelnöke. Beiktatják, felesküszik, megissza a pezsgőt – és azután mi fog következni?
Bayer Zsolt