2018. február 21., szerda, Eleonóra napja

Bayer Zsolt

Búsuló Juhász
Woody Allen óta így ismerjük a legvalószínűbb forgatókönyvet: Juhász volt élettársa öklön vágta szegény búsuló juhászt az állával, majd még térden is ütötte az orrával.
Bayer Zsolt
A szúfi meg a Lipótváros
Jó tudni, hogy van egy miniszterelnök-aspiránsunk, aki szerint az iszlám az egyetlen reménysugár, a fény a nyugati éjszakában, aki szerint az iszlám emberek boldogabbak és elégedettebbek
Bayer Zsolt
Fejlövés
Pontosan ezek és így lőtték agyon a cári családot is, ugyanígy, gyerekestül, asszonyostul, szolgálóstul, majd a sortűz után életben maradottakat puskatussal agyonverték.
Bayer Zsolt
Menekültek, migránsok, tisztesség
Vonának muszáj lélekkel kereskednie, másképpen nem lehet túlélni, hogy mondjuk migránsügyben egy év leforgása alatt négyszer mondok ellent saját magamnak.
Bayer Zsolt
Vona a kincstárban
Vona hamar kiszedte a szemöldökét, ráfeküdt a macskára, és úgy tett, mintha aludna. Kérdezték is rémülten a nemzeti radikálisok: „Te Vona, akkor te most zsúrpubi vagy?”
Bayer Zsolt
Ítéletidők és riasztások
A hatóságok hatóságolnak, figyelmeztetnek, felszólítanak, óvnak és óva intenek, és elmondják, mit kell tenni most, hogy nem lehet tovább élni.
Bayer Zsolt
Alkalmi levél
A Karácsony segített! Ő most egy csapásra átírt mindent, átrajzolta a térképeket és vágyakozásokat, és minden-minden a Feri szája íze szerint alakul végre...
Bayer Zsolt
Média(v)iszonyok
A Hír TV az Echo tévén, a Magyar Nemzet a Magyar Időkben él tovább, ahol egykor én ültem, ott most Kálmán Olga ül meg Puzsér Róbert, ahol én írtam, ott meg Hegyi Gyula.
Bayer Zsolt