2018. október 22., hétfő, Előd napja

Apáti Bence

Hippodrom
A Hyppolit, a lakáj című magyar filmvígjáték a tömegeknek szólt. Azt azért viszont kevesen gondolták volna akkor még, hogy ilyen lesz a színvonal az ország házában és a független-objektív sajtóban.
A szakma találkozása Demeter Mártával
Az elmúlt hét legnagyobb visszhangot kiváltó kabátlopási ügye a pár éve még kimondottan reményt keltő politikus, Demeter Márta által „tényfeltárt” repülőzős álhíre lett.
Fagyhalál
A Kornisok, Hernádik meg Parti Nagy Lajosok meg csak tüntessenek nyugodtan azért, hogy a hajléktalanok megfagyhassanak. A kormány addig megmenti az életüket.
Százötven fős gigatüntetés a Kossuth téren
Hogy a vakítóan csillogó szemű és tiszta tekintetű fiatalok egészen pontosan miért nem mentek Orbánt buktatni, azt egyelőre nem sikerült kideríteni.
A Jakab Péter–Z. Kárpát Dániel-féle jobbikos összeomlás
A Jobbik a végóráit éli, rövidesen tanúi lehetünk a megszűnésének. Tudja ezt Z. Kárpát, tudja ezt Jakab is. Ezért vicsorognak sarokba szorított patkányként.
Csak Tarlós
A kompromisszum művészetét nem ismeri se az ellenzék, se Puzsér Róbert, akiről kiderült, hogy nem egy újabb médiahack, hogy elindulna a főpolgármester-választáson.
Prőhle Gergely távozása és az ötvenes évek
Prőhle Gergely távozása a Petőfi Irodalmi Múzeum éléről újfent heves vitákat robbantott ki. Mondanom sem kell, ismét előkerültek a különböző jelzők és melléknevek.
Jakab Péter-show az ATV-n
Jakab Péter, ha már ott volt, sok más egyébről is elhadarta, hogy mi jár az okos fejében. Természetesen szóba hozta az ellenzék új slágertémáit.
Vicc, ahogyan a Soros-blog tudósít
Van egy remek szovjet vicc. Sok egyéb mellett a viccmeséléshez sem értek, de azért időnként meg szoktam próbálkozni vele. Íme!
Jürgen úr köhint, igazít, majd hamisít
A német bevándorlásügyi hivatalokban dolgozóknak ugyanis mindent becsszóra el kell hinniük. Az áldozatok, az áldozatok hozzátartozói – meg úgy általában a nép – pedig le van ejtve. Magasról.
Apáti Bence: Nagy harcos, igazi fanatikus vagyok
Új portréműsort indít a Hír TV, Főhős címmel. Szerkesztőként bukkan fel ezúttal Losonczi Kata, míg Apáti Bence műsorvezetőként debütál. Vele beszélgettünk.
Havas elmondja Havasról Vonának
Gábor, a nagy nevettető elkészített egy újabb kiváló interjút.