2016. augusztus 24., szerda, Bertalan napja
Vélemény
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/velemeny/europa-idomitasa-337426/

Európa idomítása

Felmérések szerint a lakosság nem fogja sokáig tűrni az alávetettséget – hogy még a védekezés jogát is szélsőségesnek bélyegzik és tiltják a politikailag korrektnek hazudott ultrabalosok.

Mértéktartó ésszel nehezen fogható fel, miként képzelik el a jövőt a bevándorláspárti liberálisok és kriptobaloldali segítőik. Dogmájuk szerint az európai bennszülött lakosság majd csak beadja a derekát, és belenyugszik az idegenekkel való elárasztásba. Nagyságrenddel több ellenállással találkoznak azonban a Soros György által is megálmodott projekt végrehajtói, mint ahogy kifundálták. Az emberek nagy többsége ugyanis tanúbizonyságot tett arról: nem fogott rajtuk eléggé a több évtizede tartó agyátállítás, a PC-nek becézett agresszív sulykolás. Mégsem hajlandók együgyűvé szedált birka módjára örvendezni országuk elözönlésének. Nem akarják eltűrni a migránsok erőszaktevéseit, bármennyire is oltalomra szoruló, galamb szelídségű tömegnek állítja be őket a szekértoló média. Olyan az egész aberrált forgatókönyv, mintha Gyurcsány Ferenc kottájából játszanának. A hazugságrekorder nemzetverető hírhedt cinikus mondása úgy hangzott 2006 májusában Őszödön a várható tüntetőkről: „Majd megunják és hazamennek”. A migráció-erőszakoló brüsszeli és berlini erők jelmondata pedig úgy szólhatna: Majd megunják, és úgyis beengednek mindenkit. És persze belenyugszanak, hogy együtt kell élniük a vég nélküli migrációval, amíg csak ki nem teszik az őslakosok szűrét a határokon kívülre a majdan többségbe kerülő hívatlan úrhatnám vendégek.

Az abszurd állapotokat fokról fokra próbálják elfogadtatni. Az egyik hazai liberális portál írta azt a kölni megfélemlítő akciót követően: azért is volt szerintük szerencsétlen a szilveszteri botrány, mert az emberek már kezdték megszokni a menekültek jelenlétét a városokban. Ez a kulcsszó: a megszokás, amit néha kikotyognak. Először szokják meg az emberek, hogy egyre több migráns foglalja el a köztereket, parkokat, éttermeket, fürdőket, pályaudvarokat. Ez lett volna a terv Magyarországon is, ha a kormány nem lép. Aztán a következő stáció a zaklatáshoz, majd az erőszakhoz való hozzászoktatás. Hogy az emberek fogadják el, hogy a migránsoknak mindent szabad. Mert úgymond a menekültnek megtiltani nem lehet. Ha elkezd dolgozni benne a tesztoszteron, a lányok, asszonyok jobban teszik, ha az igényekhez idomulnak. Figyeljük meg: máris inkább a molesztálás szót használják a német és más európai nagyvárosokban történt megerőszakolásokkal, kirablásokkal, terrorcselekményekkel kapcsolatban. Megjelentek az elkenő, bagatellizáló írások, amelyek arról akarják meggyőzni a publikumot: mindez az élet természetes velejárója. Készüljenek az európaiak, hogy ilyenek lesznek a mindennapjaik.

Nem kell a történelemkönyvek lapjain keresni a sztálinizmust, mert itt van élő, egyenes adásban. A szovjet diktátor mondta, amikor a Vörös Hadsereg tömeges, gyilkosságokkal súlyosbított erőszakolásai szóba kerültek, hogy nincs azzal semmi baj, ha a katonák egy kicsit elcicáznak a fehérnéppel. Miben különbözik ettől a bolsevik tempótól az emberi joginak álcázott szélsőséges szervezetek szemlélete? Miként a totalitárius eszmerendszerek követői, megszállottan, szektásan hisznek a voluntarizmusban, az akarat diadalában, hogy az emberek átgyúrhatók. Örkény István Tótékjában a fasiszta főtiszt eléri, hogy a családfő száját kipeckelve üljön. Ám a film végén kiderül: a megalázottságra nem lehet ránevelni az embereket. Ezt kellene a globalizációs manipulátoroknak eszükbe vésniük, mert a felmérések szerint a lakosság nem fogja sokáig tűrni az alávetettséget – hogy még a védekezés jogát is szélsőségesnek bélyegzik és tiltják a politikailag korrektnek hazudott ultrabalosok. Minden vad képzeletet felülmúl az a dániai eset, hogy az életét védő fiatal lányt megbüntetnék, mert az őt megerőszakolni akaró bevándorlót az ott betiltott paprikaspray-vel futamította meg. Nem tolerálható, hogy az áldozatokat tegyék meg bűnösnek „A menekült szép!” felkiáltással. Mint ahogy nem lehet lenyomni a polgárok torkán azt sem, hogy van egy ország, a görögöké, amely nem hajlandó uniós kötelezettségeinek eleget tenni, és egy picit sem próbálja feltartóztatni a migránsözönt – kiszolgáltatott helyzetbe hozva a többi tagállamot.

Mondják, az 56-os forradalomhoz az vezetett, hogy az emberek a szegénységet még csak-csak el tudták viselni, ám arra, hogy megalázzák őket, és mindehhez jó képet kelljen vágniuk, már hangos nemet mondtak. Valami ilyesmi zajlik ma Európában. Úgy tűnik, a gazdasági élet szereplői előbb ismerik fel a reális utat, mint a lekorrumpált politika – hiszen német nagyvállalati vezetők a határellenőrzések szigorítását támogatják. Törvényszerűen össze fog dőlni az a mítosz, hogy a fékevesztett bevándorlást nem lehet megállítani. A hatalomsóvárgó baloldal is kénytelen lesz ezzel megbarátkozni.

Kiemelt

Nikolicsék a Bajnokok Ligája főtábláján

A Legia Warszawa bő fél órát játszott emberhátrányban, de így is kiharcolta a továbbjutást.

Poszt-trauma

Bayer feltámasztotta az SZDSZ-t

De nyugi, csak egy pillanatra!

Mire tanít bennünket a 444.hu?

Erkölcs, etika, emberség.

Liberális recept: késhegynyi aljasság, csipetnyi kettős mérce

A meztelen Trump nem verte ki a biztosítékot, a bikinis Hillary miatt viszont volt nyafogás rendesen.

Nagy Feró: nem vagyok migránspárti

„Az összes nőt meg fogják erőszakolni.”

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!