2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/titokzatos-meccset-nyert-meg-vasas-1840432/

Titokzatos meccset nyert meg a Vasas

beitarfc.co.il
Magyarországon semmi nyoma nem volt a találkozónak, még a piros-kék klub sem kommunikálta, Izraelben viszont fotókat is mellékeltek.

Bő egy hete írnak izraeli hírportálok arról, hogy az egyik legnépszerűbb ottani klub, a Beitar Jeruzsálem Magyarországon készül fel a következő idényre.

Ahogyan arról a Magyar Idők Online beszámolt, pár napja már konkrétan megnevezték azt is, mely csapatokkal találkozhat majd az izraeli bronzérmes – vasárnapra a Vasast, szerdára a Ferencvárost írták, mint felkészülési ellenfelet.

Bár a tudósítások szerint le is játszották vasárnap délben a két együttes találkozóját, a piros-kékek honlapján ennek sem előtte, sem később nem volt semmi nyoma, az ott található utolsó vasárnapi hír szerint elindult büki edzőtáborába az angyalföldi együttes. A klub Facebook-oldalán néhány izraeli drukker is felhívta a figyelmet a találkozóra.

A rejtélyes mérkőzésen az izraeli tudósítások alapján mindenesetre 2-1-re győzött a Vasas, amelyben a Beitar honlapja szerint az a Remili Mohamed is betalált, aki a meccsről készült egyik fotón is felismerhető.

Forrás: beitarfc.co.il

A felkészülési meccset megtekintette az a Sallói István is, akit valóságos legendaként tartanak számon a Beitar hívei, a 90-es évek közepén a sárga-fekete klub vezéregyéniségének számított.

Izraelben továbbra is úgy tudják, szerdán a Ferencvárossal találkozik majd a Beitar Jeruzsálem.

Hirdetés

Kiemelt

Hackertámadás ért Ukrajnában több bankot és szolgáltató vállalatot

Az ukrán jegybank honlapján közölte, hogy az érintett bankoknál emiatt nehézségekbe ütközik ügyfeleik kiszolgálása.

Poszt-trauma

Mini G-nap

Kíváncsian várjuk a G-ző politikus felívelő karrierjét.

Óriási meglepetés az Amnesty Internationaltől!

Meglepődtünk.

Minden áron bele akartak rúgni a Fideszbe ballibék

A nagy leleplezés.

A „függetlenség”

Ha kormányellenes, akkor az a ballib médiában hírnévre váltható.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!