2017. augusztus 18., péntek, Ilona napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/titokzatos-meccset-nyert-meg-vasas-1840432/

Titokzatos meccset nyert meg a Vasas

beitarfc.co.il
Magyarországon semmi nyoma nem volt a találkozónak, még a piros-kék klub sem kommunikálta, Izraelben viszont fotókat is mellékeltek.

Bő egy hete írnak izraeli hírportálok arról, hogy az egyik legnépszerűbb ottani klub, a Beitar Jeruzsálem Magyarországon készül fel a következő idényre.

Ahogyan arról a Magyar Idők Online beszámolt, pár napja már konkrétan megnevezték azt is, mely csapatokkal találkozhat majd az izraeli bronzérmes – vasárnapra a Vasast, szerdára a Ferencvárost írták, mint felkészülési ellenfelet.

Bár a tudósítások szerint le is játszották vasárnap délben a két együttes találkozóját, a piros-kékek honlapján ennek sem előtte, sem később nem volt semmi nyoma, az ott található utolsó vasárnapi hír szerint elindult büki edzőtáborába az angyalföldi együttes. A klub Facebook-oldalán néhány izraeli drukker is felhívta a figyelmet a találkozóra.

A rejtélyes mérkőzésen az izraeli tudósítások alapján mindenesetre 2-1-re győzött a Vasas, amelyben a Beitar honlapja szerint az a Remili Mohamed is betalált, aki a meccsről készült egyik fotón is felismerhető.

Forrás: beitarfc.co.il

A felkészülési meccset megtekintette az a Sallói István is, akit valóságos legendaként tartanak számon a Beitar hívei, a 90-es évek közepén a sárga-fekete klub vezéregyéniségének számított.

Izraelben továbbra is úgy tudják, szerdán a Ferencvárossal találkozik majd a Beitar Jeruzsálem.

Kiemelt

Forgalomkorlátozások a hét végén

Az ünnepi programok idején a 2-es metró sűrített járatokkal közlekedik, nagy tömeg esetén viszont kiiktathatják a Batthyány téri megállót.

Poszt-trauma

Gyurcsány pokolian megsértődött

Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?

Vágó: Császy és Tátrai is becsületes, derék ember

Nem baj, hogy a Kúria teljesen másképp döntött.

Simicska most szocialista érdek

Közellenség az MSZP-ért.

Kálmán Olga inkább Vonát védte, mint kolléganőjét

Jobbikost kérdeztek a Hír TV-ben, baj lett belőle.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!