2017. június 24., szombat, Iván napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/serena-williams-gyermeket-var-1603507/

Serena Williams gyermeket vár

A 23-szoros Grand Slam-győztes teniszezőnő, Serena Williams tavaly decemberben jelentette be, hogy jegyben jár a Reddit közösségi oldal alapítójával, Alexis Ohaniennel. Idén februárban megnyerte az Australian Opent, azóta térdsérülésre hivatkozva nem játszott. Szerdán egy közösségi portálra feltöltött képpel sejtette, hogy gyermeket vár, a hírt tegnap erősítette meg.

Az open era legeredményesebb alakja, a világ legjobban kereső női sportolója kihagyja a szezon hátralévő részét, a visszatérést jövőre tervezi.

A női teniszezők világranglistáját vezető Angelique Kerber Twitter-üzenetben gratulált legnagyobb riválisának. „Fantasztikus anya leszel, egészséget és sok örömöt kívánok a családodnak a világ legjobb utazásához” – írta közösségi oldalán a kétszeres Grand Slam-győztes német játékos.

Williams ugyan nem játszik, hétfőtől – ideiglenesen – mégis visszaveszi a ranglistavezető helyet Kerbertől, mert a német játékos idén nem tudja megvédeni a Stuttgartban játszott tavalyi versenyen szerzett pontokat.

Hirdetés

Kiemelt

Aleksandar Vucic: Szerbia a bátrak hazája

A beiktatáson részt vevő Orbán Viktor arra a kérdésre, milyen tanácsokat adna Vucicnak kijelentette: a szerb elnöknek nincs szüksége tanácsokra.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!