2017. október 21., szombat, Orsolya napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/nem-ker-pihenot-partizan-2069164/

Nem kér pihenőt a Partizan

A Videoton ellenfele szerda után vasárnap is játszik

Magyarországon szokatlan programmal készül a Partizan Beograd a Video­ton elleni Európa-liga-selejtező rájátszásra: meccsdömpinggel. Emlékezhetünk, a Honvéd azért állt napokig harcban a Magyar Labdarúgó-szövetséggel, mert az MLSZ nem engedélyezte bajnoki mérkőzésének elhalasztását. Nos, a szerb csapat immár negyedik hete játszik „szerda–szombat ritmusban” (ami alkalmasint kedd–szombat vagy éppen csütörtök–vasárnap). Ezen a héten sem pihent, pedig megtehetné, hiszen az európai porondon a héten szünet van.

Fotó: Partizan.rs

A szerbek kulcsembere, Nebojsa Koszovics megsérült

A belgrádi klub szerdán fogadta a bajnoki mérkőzésen Vozdovacot, és vasárnap is pályára lép a csütörtöki El-ütközet előtt, akkor Újvidékre látogat a Vojvodinához. A szerdai találkozó váratlanul rosszul sült el a három forduló után még százszázalékos Partizannak: 1-0-s vezetésről kikapott 3-1-re; ráadásul sérülés miatt elvesztette az egyik kulcsemberét, a három éve Újpesten is megfordult, még mindig csak 22 éves, montenegrói válogatott Nebojsa Koszovicsot.

A meccs további érdekes adata, hogy a helyszínen csupán 3200-an tekintették meg, pedig a tudatunkban az él, hogy fanatikus közönségük van a fekete-fehéreknek.
Hogy a jelenben mi az igazság, azt a fehérváriak szerencsére nem tudhatják meg: a csütörtöki találkozót zárt kapuk mögött rendezik. A két klub abban is megállapodott egymással hogy – az európai szövetség, az UEFA idén nyáron életbe léptetett szabálya szerint – száz vendégdrukker láthatja a helyszínen a belgrádi mérkőzést.

A Vidinél bölcsen úgy döntöttek, az első körben azok a drukkerek juthatnak jegyhez, akik a most zajló kupasorozatban már elkísérték a csapatot a három idegenbeli El-selejtező közül legalább egyre, tehát vagy Máltára (Balzan), vagy Tallinnba (Nömme Kalju), vagy Franciaországba (Girondins Bordeaux). A meccs későn, 21 órakor kezdődik, a Vidi előtte szombaton a Debrecen ellen tart főpróbát az NB I-ben.

Hirdetés

Kiemelt

Pszichésen zavart német állampolgár a müncheni késes támadó

A rendőrség müncheni parancsnoka azt mondta, semmi jel nem utal arra, hogy az őrizetbe vett gyanúsítottat vallási vagy politikai indítékok vezérelték volna.

Poszt-trauma

Büszkeség

Ha valamire, erre tényleg büszke lehet az ember!

Verhovstadt Orbánra lőtt, de magát találta el

Úgy tűnik, Guynak ez most sem jött össze. 

Vitray is beleállt

A Kádár-rendszer hangadója nyilasozott.

Visszatért a Népszabadság

Az egykori szerzők írtak bele.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!