2017. április 27., csütörtök, Zita napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/meccs-alatt-halt-meg-egy-kezilabdakapus-1504420/

Meccs alatt halt meg egy kézilabdakapus

origo.hu, handballbudapest.eu
Tragédia történt a férfi kézilabda Budapest bajnokság egyik mérkőzésen – írta meg az Origo.

A Budapesti Kézilabda-szövetség beszámolója szerint a 2017. március 19-én vasárnap lejátszott Híd Unó Varánuszok – Külker SC Budapest I./A. bajnokság felsőházi mérkőzésének 59. percében a Külker SC játékosa, a 38 esztendős kapus, Dian László György egy időkérés alkalmával a kispadról nem tudott felállni, előrebukott és meghalt.

A helyszínen lévő játékosok és résztvevők, folyamatosan próbálták újraéleszteni, a teremben rendelkezésre álló defibrillátor készülékkel a mentők kiérkezéséig, majd ezt követően a kiérkező mentők is folytatták az újraélesztési kísérletet, de sajnos a sportoló életét nem sikerült megmenteni.

Kiemelt

Újabb útvonalakon, még többen jöhetnek a migránsok

A legfrissebb jelentések szerint tavaly több mint kétszer annyi ember kapott menedéket az Európai Unióban, mint egy évvel korábban.

Poszt-trauma

Perre fel!

Január elseje után bárki perre mehet a rosszul elhelyezett KRESZ-táblák ügyében.

Egy Komáromy egy csecsen

Új hős született.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 2.

Így és ezért válhat a „független sajtóorgánum”, a hírgyár távolról irányított hírmanipulációs és politikai agitációs központtá.

Így kell Soros György lelkét simogatni

Ahogy a 444-nél a független, szabad újságírást értelmezik

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!