2017. december 11., hétfő, Árpád napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/klasszis-lovok-randevuznak-nyiregyhazan-2488687/

Klasszis lövők randevúznak Nyíregyházán

Rangos mezőny, 14 ország 230 versenyzője vesz részt szombaton és vasárnap a légfegyveres Hungarian Openen a nyíregyházi Continental Arénában.

A Magyar Sportlövő Szövetség a sportág népszerűsítése érdekében a hagyományos 10 méteres nemzetközi versenyt az ország minél több pontjára szeretné elvinni, s most a szabolcsi megyeszékhelyre esett a választás.

A magyar válogatott keretből szinte mindenki indul, kivételt a világ- és Európa-bajnok, olim­piai ötödik Sidi Péter jelent. A Hungarian Open fontos állomása a jövő februári, győri 10 méteres Európa-bajnoki felkészülésnek, kiváló alkalmat nyújt a hazai lövőknek, hogy a nemzetközi elit tagjaival versenyezzenek.

Péni István ott lesz Nyíregyházán, ahol folytathatja parádés sorozatát. A 20 éves puskás remek évet produkált, október végén a világkupa döntőjében légpuskában szerzett arany- és az összetettben elért bronzérmével tette fel a koronát. Nagy György, az MSSZ elnöke bejelentette, az év legjobb magyar lövőjének Pénit, illetve a szintén utolsó éves junior Major Veronikát választották.

Kiemelt

Havast védi Vonáék lapja

Baukó Éva és Molnár Anikó után Gesztesi Károly is megszólalt Havas Henrik ügyében, a színész szerint a televíziós rendszeresen zaklatta Liptai Claudiát, amikor közösen vezettek műsort.

Poszt-trauma

Magyar szívvel: Big Mac-index

A Big Mac reklámarca lesz Vona Gábor?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!