2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/hipp-hip-hurra-2451076/

Hipp, hip, hurrá!

– Sanyi bá’ nem vállalja, legyen akkor mégis Pruki? Illés Béla, akit ember még nem tudott kihozni a béketűréséből, életében először mérgelődött magában. Gézától, ha tetszett, ha nem, meg kellett válni, nem zuhanhattunk vele együtt a szakadékba csak azért, mert haver – vette át sokadszor a képletet.

– A Bálint se sírjon, hogy a születés-, egyben a stadionavató napján közöltük vele, már nem ő az edző: jó helye van az akadémián. Na de akkor ki legyen? Tényleg a Pruki? – tépelődött tovább.

– A Kutya igazán szólhatott volna, hogy aláír Kövesden, igaz, egyszer már befürödtünk vele. De legalább ő is haver. Próbáljam még puhítani Sanyi bá’-t? Vagy üljek le én a padra? Nem, azt nem lehet, Gabinak igaza van, tulaj vagyok, a szerepek nem keveredhetnek. Még őrlődött egy darabig, aztán hirtelen kipattant az isteni szikra. Megvan! Michal Hipp!

Elnézést kérek a tisztelt szereplőktől, Egervári Sándortól, Mészöly Gézától, Pacsi Bálinttól, Kuttor Attilától, Halmai Gábortól, Michal Hipptől és persze magától Illés Bélától, hiszen biztosan nem így történt. Gondosan felállított kritériumrendszer, hosszas mérlegelés, vezetéselméleti modellek tanulmányozása után született meg az optimális döntés a Szombathelyi Haladásnál.

Ne fanyalogjunk, kérem, nekünk már a szlovákoktól sem zsenáns tanulni. Michal Hippnek különben is fényes a nacionáléja: Szlovákiában volt már a válogatottnál másodedző, a másodosztályban bajnokcsapat mestere, az előző idényben pedig benntartotta a Jihlavát!

A magyar edzők véletlenül se érezzék magukat leértékelve.

Az őket gondban, bajban, elviselhetetlen nélkülözésben is képviselő érdekvédelmi szervezetük túltette magát az andorrai kudarcon, lenyelte a luxemburgi békát is, de most végre elérkezettnek látta az időt, hogy márciusi megalakulása után végre a nyilvánosság elé álljon, ünnepi közleményt adott ki a nagyszerű hírt üdvözlendő az alábbi címmel: Hipp, hip, hurrá!

Kiemelt

Egy újabb adalék a Soros-hálózat Szél Bernadettel együtt akciózó ismert emberéről

A hírhedt felforgató, Saul Alinsky módszereire támaszkodva építenék tovább a hálózatot. Mi ez, ha nem nemzetbiztonsági kockázat? – tette fel a kérdést cikkében a Tűzfalcsoport.

Poszt-trauma

Ordas hazugság a holland sajtóban a magyar oktatásról

Szerintük funkcionális analfabéták a magyar diákok.

Ungár elszabadult

Pártmegbízás vagy önmegvalósítás a trollkodás?

Zavarta a terrorgyanús afgán migránst a kereszt, levette a német bíróság

Ez így korrekt Európában.

Fodor Gáborék meghökkentő közleménye

Üzenet jött a mikroszkóp alól.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!