2024. április 20., szombat, Tivadar napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://www.magyaridok.hu/sport/griezmann-beerheti-pogbat-1663225/

Griezmann beérheti Pogbát

A labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzései után hirtelen felpörögtek az események a nemzetközi átigazolási piacon. ­Egyértelműen annak következtében, hogy az Atlético Madrid és a Monaco lényegében már kiesett, így felerősödött a roham a legértékesebb játékosokért, ­Antoine ­Griezmannért (képünkön), illetve ­Kylian ­Mbappéért. Mi több, angol és spanyol sajtóértesülések már kész tényként közlik, hogy előbbi már meg is egyezett a Manchester Uniteddal, utóbbi pedig a Real Madriddal.

José Mourinho első számú kiszemeltjének manchesteri szerződését már télen beharangozták, és Angliában úgy tudják, hogy a napokban véglegesítették a részleteket. Ezek szerint a United 89 millió fontot, azaz 105 millió eurót fizet a 26 éves francia támadóért, éppen annyit, mint tavaly nyáron Paul Pogbáért a Juventusnak, ami a valaha volt legmagasabb transzferdíjként vonult be a futball történelmébe. A két jó barát aligha fog összeveszni azon, melyiküket illeti meg a legdrágább játékos címe. Miként a hó, azaz a hét végén sem fordulnak majd kölcsönért egymáshoz: Griezmann bére heti 280 ezer font lesz…

A 18 éves Mbappé hasonló összegért, 85 millió fontért kerülhet álmai csapatához, helyesebben álmai edzőjéhez, hiszen állítólag gyerekkora óta arról ábrándozik, hogy egyszer a példaképével, Zinedine Zidane-nal dolgozhasson együtt.

A harmadik csúcsszerződést a PSG és a Dortmund kötheti, amennyiben Aubameyang a német csapattól valóban Párizsba igazol.

2019. február 6-tól a Magyar Nemzet néven jelenünk meg. Az oldal elérhetősége www.magyarnemzet.hu. Ha a Magyar Nemzet mérvadó híreit szeretné e-mailben megkapni, nincs más teendője, mint (február hatodika után) IDE kattintva feliratkozni hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (A szolgáltatás továbbra is ingyenes marad!)

Kiemelt

Tükörkép
Talán nem könnyelmű kijelentés minden idők legnépszerűbb szabadidős elfoglaltságának nevezni a kártyázást. Napjainkban is tízmilliók ülnek a kártyaasztalokhoz.

Poszt-trauma

„Celebügyvéd” bosszankodik Orbán Viktor miatt
Persze csak mint „független”.

Poszt-trauma

A fake news média hatalmas pofont kapott
Kezdhetnek félni a ballib hírhamisítók.

Poszt-trauma

Az ECHO TV munkatársa helyre tette a kekeckedő jobbikosokat
Így maradnak érv nélkül, ha értelmes beszélgetőtárssal találják szemben magukat.

Poszt-trauma

Lukácsi hangján szólalt meg Beer
A püspök szerint nemes célok vezérlik a ballibeket?

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.