2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja
Poszt-trauma, Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/foldre-szallast-2199937/

Földre szállást!

„Ha elmondom a véleményemet, nemhogy eltiltanak, egyenesen lecsuknak! Mindenki láthatta, mi történt, kezd egy kicsit sok lenni ez az egész…” – nyilatkozta Bódog Tamás, a vendégek vezetőedzője a hét végi Debrecen–Diósgyőr mérkőzés után.

Nem is vitás, a játékvezetők ténykedésére utalt. A lényeget tekintve mellékes, hogy Berke Balázs dirigált a találkozón, s bődületes hibaként a második hazai találat előtt elengedte a labdarúgó NB I-be üstökösként berobbant Varga Kevin piros lapot érdemlő megmozdulását. Hiszen láttunk ennél már cifrábbat is. Bódog reakciója igazán döbbenetes. Csupán fél éve került vissza a magyar futball vérkeringésébe, s máris ez a véleménye: a bírókról egyetlen rossz szót sem, mert lecsukat a gondolatrendőrség.

Lehet bírálni olimpiai bajnokot, sikeres üzletembert, kormányfőt, sőt az ENSZ elnökét és a pápát is, mindenkit – csak a labdarúgó-játékvezetőket nem. Kibeszéletlen konfliktus, torz viszonyrendszer, amely korlátozza a véleménynyilvánítás szabadságát, kifejleszti az öncenzúrát. Legalább azt látnánk, hogy folyamatosan javul a játékvezetés színvonala. De nem.

Ideje visszaszállni a földre, akarom mondani, a gyepre, a futball szereplői közé.

Hirdetés

Kiemelt

Hosszabb a szezon a Balatonnál

A hazai kereskedelmi szálláshelyek vendégeinek 15,3 százalékát, vendégéjszakáinak 20 százalékát regisztrálták az év első hét hónapjában a Balatonon.

Poszt-trauma

Divatdiktátorok szeszélye vagy tudatos provokáció?

Ön felvenné ezeket a ruhadarabokat?

Az emberéletekkel igenis el kell számolni

Hány halott kell még a bevándorláspártiaknak?

A próféta lenyomta az angolokat

Muhammad a legnépszerűbb név Angliában.

Óriásplakátokkal számolja fel önmagát a Jobbik?

Jöhet a fél évig tartó mocskolódás 1100 óriásplakáton.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!