2017. november 21., kedd, Olivér napja
Poszt-trauma, Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/foldre-szallast-2199937/

Földre szállást!

„Ha elmondom a véleményemet, nemhogy eltiltanak, egyenesen lecsuknak! Mindenki láthatta, mi történt, kezd egy kicsit sok lenni ez az egész…” – nyilatkozta Bódog Tamás, a vendégek vezetőedzője a hét végi Debrecen–Diósgyőr mérkőzés után.

Nem is vitás, a játékvezetők ténykedésére utalt. A lényeget tekintve mellékes, hogy Berke Balázs dirigált a találkozón, s bődületes hibaként a második hazai találat előtt elengedte a labdarúgó NB I-be üstökösként berobbant Varga Kevin piros lapot érdemlő megmozdulását. Hiszen láttunk ennél már cifrábbat is. Bódog reakciója igazán döbbenetes. Csupán fél éve került vissza a magyar futball vérkeringésébe, s máris ez a véleménye: a bírókról egyetlen rossz szót sem, mert lecsukat a gondolatrendőrség.

Lehet bírálni olimpiai bajnokot, sikeres üzletembert, kormányfőt, sőt az ENSZ elnökét és a pápát is, mindenkit – csak a labdarúgó-játékvezetőket nem. Kibeszéletlen konfliktus, torz viszonyrendszer, amely korlátozza a véleménynyilvánítás szabadságát, kifejleszti az öncenzúrát. Legalább azt látnánk, hogy folyamatosan javul a játékvezetés színvonala. De nem.

Ideje visszaszállni a földre, akarom mondani, a gyepre, a futball szereplői közé.

Hirdetés

Kiemelt

Leváltják Robert Mugabét

A kormánypárt hivatalosan is értesítette a múlt heti katonai puccs nyomán házi őrizetbe helyezett Mugabét, hogy megfosztották pártelnöki tisztségétől.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Bokros agymenése

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!