2017. január 17., kedd, Antal, Antónia napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/felfrissul-e-uj-edzojevel-a-most-meg-faradt-olaj-1316329/

Felfrissül-e új edzőjével a most még fáradt Olaj?

Ma felpörögnek az események az európai kosárlabda-klubtornákon. A férfiaknál a Bajnokok Ligája E csoportjában a sereghajtó Szolnok – új edzővel, Kmézics Zoránnal – a lengyel Zielona Górát fogadja. Új korszak nyitánya lehet ez a meccs, ha a szurkolók végre megtöltik a Tiszaligeti Sportcsarnokot.

Az Európa-kupában a Fehérvár és a Körmend is esélyes a továbbjutásra. Az Alba játékosai Kolozsváron ízelítőt kaphatnak a közelgő Eb hangulatából.

Vojvoda Dávid, a Szolnok erőssége

A Sopron férfigárdája nem kupacsapat, de a vezetők már megtalálták a lemondott edző, Sabáli Balázs utódját – Dragan Alekszics személyében. Pakson sem szomorkodtak Gediminas Petrauskas távozása után, helyére melegváltással a horvát Teo Cizmic érkezett. A hölgyek Euroligájában a Sopron a múlt heti, hazai kisiklás után ismét otthonában javíthat, a Győr számára csak a szép búcsú lehetősége maradt.

Szerdai program, férfiak, Bajnokok Ligája: Szolnoki Olaj–Zielona Góra (lengyel), 18 óra, Sport1 TV; Európa-kupa: Cluj Napoca (román)–Alba Fehérvár, 20 óra (Digisport1), Körmend–Nanterre 92 (francia), 18 óra (Digisport 2). Nők, Euroliga: Uniqa Sopron–Polkowice (lengyel), 18 óra (Digisport 1), USK Praha (cseh)–UNI Győr, 19 óra.

Kiemelt

A néppárti Antonio Tajani lett az Európai Parlament elnöke

Tajani 351 voksot kapott, riválisa, a szociáldemokrata Gianni Pittella 282-őt. Az abszolút többséghez minimum 317 szavazatra volt szükség.

Poszt-trauma

Már árulják az Obama-korszak utolsó leheletét

Újabb remek ötlettel álltak elő az amerikai liberálisok.

Pilhál György is szerkesztőséget vált

Tovább erősödik a csapat.

Na, hová tart Bayer Zsolt?

Távozik a Magyar Hírlaptól.

Na, hová tart Azurák Csaba?

Intenzív tárgyalások zajlanak az ellenzéki körökben nagyon népszerű Kóczián Péterrel is.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!