2017. március 30., csütörtök, Zalán napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/felfrissul-e-uj-edzojevel-a-most-meg-faradt-olaj-1316329/

Felfrissül-e új edzőjével a most még fáradt Olaj?

Ma felpörögnek az események az európai kosárlabda-klubtornákon. A férfiaknál a Bajnokok Ligája E csoportjában a sereghajtó Szolnok – új edzővel, Kmézics Zoránnal – a lengyel Zielona Górát fogadja. Új korszak nyitánya lehet ez a meccs, ha a szurkolók végre megtöltik a Tiszaligeti Sportcsarnokot.

Az Európa-kupában a Fehérvár és a Körmend is esélyes a továbbjutásra. Az Alba játékosai Kolozsváron ízelítőt kaphatnak a közelgő Eb hangulatából.

Vojvoda Dávid, a Szolnok erőssége

A Sopron férfigárdája nem kupacsapat, de a vezetők már megtalálták a lemondott edző, Sabáli Balázs utódját – Dragan Alekszics személyében. Pakson sem szomorkodtak Gediminas Petrauskas távozása után, helyére melegváltással a horvát Teo Cizmic érkezett. A hölgyek Euroligájában a Sopron a múlt heti, hazai kisiklás után ismét otthonában javíthat, a Győr számára csak a szép búcsú lehetősége maradt.

Szerdai program, férfiak, Bajnokok Ligája: Szolnoki Olaj–Zielona Góra (lengyel), 18 óra, Sport1 TV; Európa-kupa: Cluj Napoca (román)–Alba Fehérvár, 20 óra (Digisport1), Körmend–Nanterre 92 (francia), 18 óra (Digisport 2). Nők, Euroliga: Uniqa Sopron–Polkowice (lengyel), 18 óra (Digisport 1), USK Praha (cseh)–UNI Győr, 19 óra.

Hirdetés

Kiemelt

Szupersebességű kommunikáció lézerrel

Hamarosan nagy teljesítményű lézerekkel továbbíthatják az adatokat a Föld és a nemzetközi űrállomás között.

Poszt-trauma

Lassan a máglyán kötnek ki íróink

Agyrém a Harvard egyetem angol szakán.

Ezúttal Frei Tamás kapott egy méretes taslit Deutschtól

A kamuriportok mágusa csak azt kapta, amit érdemelt.

Na, miért ölelgette Demszky az Echo TV riporterét?

Mélyen a szemébe is nézett.

Kiállt az MSZP a milliárdos mellett

Közben trollkodtak is egyet.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!