2024. április 23., kedd, Béla napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://www.magyaridok.hu/sport/cseh-laszlo-lemond-elnoksegi-tagsagarol-1192774/

Sajtóinformáció: Cseh László lemond elnökségi tagságáról

24.HU
Cseh László lemond elnökségi tagságáról abban a bizottságban, amelyet az úszószövetség állított fel pénteken, hogy kivizsgálja a versenyzők gondjait – értesült a 24.hu. Az úszóklasszis Facebook üzenetében azt írta, hogy erre az elhatározásra jut, akkor azt személyesen jelenti be.

A 24.hu internetes portál értesülése szerint a világbajnok és olimpiai ezüstérmes úszó hamarosan közleményben jelzi álláspontját az úszószövetség körül kialakult vitában. A hírek szerint nem foglal állást az ügyben, viszont közleményében jelzi majd, hogy lemond az elnökségi tagságáról és kilép abból a bizottságból is, amelyet az úszószövetség állított fel, hogy kivizsgálja Hosszú Katinka és a többi úszó által felvetett problémákat.

Cseh dél körül a közösségi médiában közölt egy bejegyzést.

„A velem megjelentekkel kapcsolatban egyelőre ennyit szeretnék közzétenni: tény, hogy reggel egyik úszótársammal telefonon megosztottam a keserűségemet, elmondtam neki, mennyire bánt, hogy ők úgy gondolják, nem tudom képviselni az érdekeiket. Közöltem vele, hogy ha ez így van, akkor feleslegesen ülök az elnökségben, de ez egy baráti beszélgetés volt, nem hatalmaztam fel, hogy velem kapcsolatban bárkinek bejelentést tegyem. Ha valamikor is hasonló döntést kívánok hozni, azt magam fogom személyesen bejelenteni” – írta.

Újabb össztüzet zúdítottak az úszók Gyárfás Tamásra

Hétfő reggel pontban nyolc órakor egyszerre jelent meg több világklasszis magyar úszó Facebook-profilján egy közös kiáltvány, amely ennél konkrétabb már nem is lehetne. Ebben Gyárfás Tamás elnöknek és a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) teljes vezetőségének távozását kérik.

Hat nappal a Hosszú Katinka-levél után, amely beindította a Magyar Úszószövetség vezérkara, egészen pontosan Gyárfás Tamás elleni támadássorozat második hullámát.

2019. február 6-tól a Magyar Nemzet néven jelenünk meg. Az oldal elérhetősége www.magyarnemzet.hu. Ha a Magyar Nemzet mérvadó híreit szeretné e-mailben megkapni, nincs más teendője, mint (február hatodika után) IDE kattintva feliratkozni hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (A szolgáltatás továbbra is ingyenes marad!)

Kiemelt

Tükörkép
Talán nem könnyelmű kijelentés minden idők legnépszerűbb szabadidős elfoglaltságának nevezni a kártyázást. Napjainkban is tízmilliók ülnek a kártyaasztalokhoz.

Poszt-trauma

„Celebügyvéd” bosszankodik Orbán Viktor miatt
Persze csak mint „független”.

Poszt-trauma

A fake news média hatalmas pofont kapott
Kezdhetnek félni a ballib hírhamisítók.

Poszt-trauma

Az ECHO TV munkatársa helyre tette a kekeckedő jobbikosokat
Így maradnak érv nélkül, ha értelmes beszélgetőtárssal találják szemben magukat.

Poszt-trauma

Lukácsi hangján szólalt meg Beer
A püspök szerint nemes célok vezérlik a ballibeket?

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.