2017. február 25., szombat, Géza napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/beteljesult-gyerekkori-alom-1418428/

Beteljesült gyerekkori álom

„Gyerekkori álmom teljesült be. Csak azt sajnálom, hogy az édesanyám ezt már nem érhette meg.„

Annak idején, amikor a Dunaújváros és a Ferencváros viaskodott egymással, mindig féltett, hogy én, a nagy fradista, hogyan tudok a kedvenc csapatom ellen készülni” – e szavakkal mutatkozott be Kercsó Árpád az FTC jégkorongszakosztályának utánpótlásért felelős szakmai igazgatójaként. A gyergyócsomafalvi születésű mester nem csupán ki akarta pipálni a zöld-fehér klubot, hogy elmondhassa: ez is megvan a pályafutásából.

Forrás: Havran Zoltán

Az erdélyi mester a csúcsra tör a Fradival

A fehérvári akadémiáról érkező Kercsó nagy tervekkel lát munkához, az U14-es korosztálytól lefelé már jövőre a hazai döntőbe várja a tanítványait. „Én csak ehhez adom a nevem” – jegyezte meg. Azt is feltételként szabta, hogy nagypályás jégsátor létesüljön, ami persze csak átmeneti megoldás. A szakosztály vezetői állítják: három éven belül felhúzzák a Ferencváros saját jégcsarnokát.

Kiemelt

Rosalia időnként pislog

Az ereklyetisztelet nem kizárólag keresztény sajátság, a buddhizmusban, hinduizmusban, iszlámban egyaránt előfordul – ám megerősödése legtöbbször külső hatás következménye.

Poszt-trauma

Deutsch Tamás helyre tette a Momentumos srácokat

Hatalmas fityisz a ballib csipet csapatnak.

A Momentum esete a Népfronttal

Tagtoborzó szavazás.

Elképesztő mélységekbe süllyedt a Momentum

Az alelnök a hazugságnál is messzebb ment.

Simicska, Kálmán Olga, meg az Index

Megmosolyogtató interjú a Simicska érdekeltségébe tartozó portálon.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!