2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/beteljesult-gyerekkori-alom-1418428/

Beteljesült gyerekkori álom

„Gyerekkori álmom teljesült be. Csak azt sajnálom, hogy az édesanyám ezt már nem érhette meg.„

Annak idején, amikor a Dunaújváros és a Ferencváros viaskodott egymással, mindig féltett, hogy én, a nagy fradista, hogyan tudok a kedvenc csapatom ellen készülni” – e szavakkal mutatkozott be Kercsó Árpád az FTC jégkorongszakosztályának utánpótlásért felelős szakmai igazgatójaként. A gyergyócsomafalvi születésű mester nem csupán ki akarta pipálni a zöld-fehér klubot, hogy elmondhassa: ez is megvan a pályafutásából.

Forrás: Havran Zoltán

Az erdélyi mester a csúcsra tör a Fradival

A fehérvári akadémiáról érkező Kercsó nagy tervekkel lát munkához, az U14-es korosztálytól lefelé már jövőre a hazai döntőbe várja a tanítványait. „Én csak ehhez adom a nevem” – jegyezte meg. Azt is feltételként szabta, hogy nagypályás jégsátor létesüljön, ami persze csak átmeneti megoldás. A szakosztály vezetői állítják: három éven belül felhúzzák a Ferencváros saját jégcsarnokát.

Hirdetés

Kiemelt

A nagynéni főztje

Világéletében séf akart lenni, és 23 évesen felért a csúcsra: Michelin-csillagos étterem konyhafőnöke lett. Fél évvel később jött a feketeleves.

Poszt-trauma

Újra lesújtott a genderterror

Ezúttal Amerikában.

Botka olyat kapott, hogy a fal adta a másikat

Kilövési engedély.

Bróker-ügy: Kulcsár leülte, a szocialisták megúszták

Pedig több ismert szocialista politikust is hírbe hoztak a botránnyal.

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!