2017. február 21., kedd, Eleonóra napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/az-uefa-kizarta-partizan-beogradot-1320445/

Az UEFA kizárta a Partizan Beogradot

MTI
Tartozásai miatt egy idényre kizárta a Bajnokok Ligájából és az Európa Ligából a Partizan Beograd labdarúgócsapatát az európai szövetség (UEFA).

Az UEFA szerdai közlése szerint a 2015-ös szerb bajnok közel 2,5 millió eurós adósságot halmozott fel, ennek nagy része társadalombiztosítási hátralék, illetve adótartozás. A szigorú büntetést az UEFA azzal indokolta, hogy a klub öt éven belül már harmadszor sértette meg a szabályokat. A Partizan 2013-ban egyéves, felfüggesztett büntetést kapott hasonló okok miatt.

A Partizan büntetése három szezonon át marad érvényben, azaz akkor lép érvénybe, amikor a csapat ebben az időszakban először szerez jogot az indulásra a nemzetközi kupasorozatok valamelyikében.

Kiemelt

Impraktikus dolgaink – 2. rész

Sok-sok érvet tudnék mondani, miért kell beleállni a harcba. És a legfőbb érvek egyike ezeknek az impertinens, penetráns, hazug senkiknek a hatalmas nagy pofája.

Poszt-trauma

Deutsch Tamás keményen beszólt az Arany Medve-díjasnak

Enyedi Ildikó retteg és szégyenkezik.

Minden eddigit felülmúló árulást követett el két magyar balliberális

Vajon elegendő lenne velük kapcsolatban a hazaáruló kifejezés?

A Népszava páros lábbal szállt bele a magyarokba

A Vörös kalapács újra lecsapott.

Rabszolga

Kósa Lajos megint lényegre törő volt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!