2017. október 17., kedd, Hedvig napja
Sport
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/sport/atletikai-vilagbajnoksagra-is-palyazhatunk-2076682/

Atlétikai világbajnokságra is pályázhatunk

m4sport.hu
A magyar szövetség főtitkára szerint az elmúlt években megmutattuk, hogy tudunk magas színvonalú atlétikai viadalokat rendezni.

Amint arról már korábban is szó volt, a Magyar Atlétikai Szövetség tárgyalásokat kezdeményezett a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel (IAAF), hogy 2023-ban Budapest rendezhesse az atlétikai világbajnokságot.

Erről Gyulai Márton, a magyar szövetség főtitkára beszélt, aki kiemelte, a Gyulai István emléktorna és az ifjúsági világversenyekkel Magyarország megmutatta, képes magas színvonalú atlétikai versenyt is rendezni. Legutóbb 1998-ban, a régi Puskás stadionban rendeztünk felnőtt világversenyt, akkor az Eb-nek voltunk házigazdái.

A vb rendezés feltételeit ősszel hozza nyilvánosságra a nemzetközi szövetség. Mint azt Gyulai elmondta, elsősorban olyan helyszínben gondolkozik a nemzetközi szövetség, ahol a számos követelmény alapján a legjobb helye lenne a vb-nek – olvasható az m4sport.hu-n.

Hirdetés

Kiemelt

Szigorodik a befektetők védelme

A befektetők védelmét növelő új, egységes európai uniós szabályrendszer (MiFID II. irányelv és MiFIR-rendelet) 2018. január 3-tól lép életbe.

Poszt-trauma

A jó hírnév illékony

Bírósággal mondatná ki szüzességét a Helsinki Bizottság.

Egy mondat a (le)tagadásról

Tervekről, harcokról, arcokról

Pótolhatatlannak tűnő veszteség érte a kritikai szcénát

Nem bírták a kritikát a liberális kritikusok.

Szél Bernadett Lovas István cikkeit szeretné olvasni

Here are the six components of a comprehensive plan.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!