2017. június 23., péntek, Zoltán napja

Vélemény rovat összes cikke

212 cikk 1/22 oldal

A franciák legnagyobb öngólja

A parlamenti választások végeredményének tükrében egyértelművé vált, hogy Franciaország új elnöke és pártja abszolút többséget szerezve önálló életet élve lesz képes kormányozni.

Levelező tagozat az Alkotmánybíróságon

Az Alkotmánybíróság honlapjának tanúsága szerint – történetesen a CEU ügyében – sorra érkeznek az olyan levelek, amelyek feladói a bíróság barátjának tekintik magukat.

Kiszámíthatóság és gyarapodás

Siker van a Kárpát-medencében. Külföldről is egyre gyakrabban érkeznek a magyar gazdaságpolitikát elismerő vélemények.

A magyar baloldal nyűgei

Ha Botka valóban demokrata és rafkós politikus, akinek tényleg van valami elképzelése Magyarországról, akkor egyértelmű, hogy az MSZP-nek egyedül kell indulnia.

A Taigetosz-hisztéria margójára

A szaktárca és a szakmai szervezetek álláspontjára az internet szabad népe kevésbé fogékony, most is tömegek terjesztik a Népszavában megjelent álhírt.

Kitántorog másfél millió ember – vagy nem

„Magyarországon tíz emberből nyolc stresszben él. A többi már külföldön.” Ez a bonmot kering az interneten, nem is annyira burkolt ellenzéki stichhel.

Proxy háború az identitás ellen

A globális elitet egyetlen meggyőződés vezérli lépéseiben, mégpedig az, hogy a világ gondjai csak egy felülről irányított világtársadalom létrejöttével oldhatók meg.

Demográfiai fordulat szükséges

Hazánk népessége fogy. Kevés a születendő gyermek, és nem javul eléggé az egészségben, aktívan töltött idős évek száma.

A diszkrimináció mint világvallás

Nincs különbség férfi és nő, külföldi és belföldi, a másik nem és az azonos nem iránt vonzódók között. Félművelt futballsztárokkal mondatják fel a „no racism” varázsigéjét.

212 cikk 1/22 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!