2017. december 17., vasárnap, Lázár, Olimpia napja

Vélemény rovat összes cikke

275 cikk 1/28 oldal

Áldozatok voltunk

Szabadság! Ízlelgettük a szót és a vele járó, addig soha nem tapasztalt érzést. Persze a szabadságot nem adták ingyen...

Az identitás alapja a kereszténység

A kelet-közép-európai államok nagy előnye, hogy mi tudjuk, mit jelent a megszálló hatalomátvétel és az intézményrendszerünk agresszív átformálása, így idejében észleljük a veszélyt.

Csecsemő a betlehemi jászolban

Ajándékozzuk meg egymást, de ne feledjük, hogy a legszebb ajándék is csak alig képviselheti az ember szívét, amelynek legfőbb kiváltsága, hogy hasonlít Istenre.

A szolgálatok elbizony­talanítása

A terrorszervezetek tevékenységével szembeni elhárítómunka során a nemzetközi együttműködés egyik alapvető tapasztalata, hogy a pénz útját kell követni.

Magyarországi településfejlesztés

Az elmúlt évek politikai döntései jelentős hatással voltak a hazai települések életére, feladataira, működésére és fejlesztési lehetőségeire.

Föderális kontra nemzetállami Európa

A szociáldemokrata Martin Schulz pártja kongresszusán bejelentette, hogy 2025-re létre kell hozni az Európai Egyesült Államokat.

Elsikkadó érvek a migránsvitában

Nem a legelesettebbek kelnek útra, hanem azok, akik mozgékonyak, ambiciózusak és van pénzük arra, hogy fedezzék az utazási költségeket.

Politikailag korrekt illemhelyek

A vécéhistória is egy fejezete a Legfelső Bíróság által meghonosított diszkriminációs tanmesének, amely mentén a dresszírozott amerikaiak azonosítják világmegváltó önmagukat.

Konspiratív elhallgatás és tagadás

Nehéz, emberpróbáló feladatuk van a hazai és a nemzetközi balliberális köröknek: el kell hitetniük a közvéleménnyel – s talán még magukkal is –, hogy ők nem tudnak semmiféle Soros-tervről.

275 cikk 1/28 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!