2017. április 28., péntek, Valéria napja

Vélemény rovat összes cikke

225 cikk 1/23 oldal

Választások Nagy-Britanniában

Theresa Maynek számos oka lehetett az előre hozott választások kiírására, a legfontosabb azonban egyértelműen a saját parlamenti támogatottságának a növelése.

Hírek a csodás Nyugatról

Egy német tanárszakszervezet szerint 35 százalékban kellene maximalizálni a bevándorló családból származó tanulók arányát a német iskolák osztályaiban.

Az MSZP szélsőbaloldali párt lett

Most viszont elunták a szemérmeskedést, s előálltak azzal, hogy mindenki menjen tüntetni a kormány ellen, tiltakozzon, ahogy csak a torkán kifér.

Nem végóra, politikai termék

Azt se feledjük el, hogy a CEU sem igazán egyetemes egyetem, hiszen alapképzést nem folytat, csak mesteri és doktori kurzusokat kínál.

Iszlamizmus fogyasztóbarát csomagolásban

Az integráció nem más, mint csupán látszat, hiszen éppen a szabályok betartásával válik majd lehetővé a környezet iszlamizálása.

Tízparancsolat az áruházakban

Újabb és újabb megmondóemberek tűnnek fel, hogy keresztény elkötelezettségüket hangoztatva fejezzék ki csalódottságukat a kormányban és főként Orbán Viktor miniszterelnökben.

A kudarc értelmisége

Ha liberális az ember, szomorú szívvel állapíthatja meg, hogy a retrográd erők vannak hatalmon, és a progresszió inkább hanyatlik, mint esélyeket épít.

Utószó Lukács György átváltozásaihoz

Lukács olyan filozófusokat száműzött a szellemi életből, mint Hamvas Béla vagy Prohászka Lajos, a költő Weöres Sándor életművét pedig próbálta ellehetetleníteni.

Független az Index!

A Népszabadság is azért szűnt meg, mert nem tűnt fel egy jó, azaz Orbán Viktort megbuktatni akaró oligarcha. Nem olyan bonyolult ez a világ!

Az üveggyöngy és a székely indiánok

Az üveggyönggyel megvásárolt, elhülyülésre hajlamos erdélyi magyarságról posztoló jobbikos Szotyori-Lázár Zoltán alaposan megkapta a magáét.

225 cikk 1/23 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!