2017. október 19., csütörtök, Nándor napja

Vélemény rovat összes cikke

227 cikk 1/23 oldal

Új korszak kezdődik Ausztriában

Hosszú évtizedek mellébeszélései és megfeleléskényszerei után újra valóságos, hús-vér vitákra kerülhet sor a politika és a közélet szereplői között.

A páciens csendesen szót kér

Mi, páciensek nem rendelkezünk laboratóriummal, csak a saját tapasztalatainkkal. Mellesleg nekem véletlenül a homeopátiával kapcsolatban is volt pozitív élményem.

Gyűlöletaktivisták az utcákon

Werber, a gyűlöletkampányok visszatérő karmestere újból hazánkban rontja a levegőt. Ismert, hogy 2002-ben penetráns stílusban hergelte, fanatizálta az MSZP-aktivistákat.

Diktatúrázó körutak a médiában

Bródy János is ebbe az elkényeztetett brancsba tartozik. Ha nem tartozott volna a brancsba, akkor nem nyilatkozna olyanokat, hogy most milyen rettenetes.

A szent tehén Helsinki Bizottság

Ebben az országban valóban diktatúra van. De nem Orbán Viktor, hanem a Helsinki Bizottság diktatúrája.

Kifizetődő a patrióta politika

„Sok párt mondta eddig, hogy a tehetősebbekkel szemben törődni fog a szegényekkel, de a kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) az első párt, amely ezt valóban megtette.”

Kurz a kancellári székbe ül

Valójában már a 2016. évi osztrák elnökválasztás eredménye is félreérthetetlen üzenet volt a hagyományos politikai elit két nagy pártjával szemben.

A kurd népszavazás után

A muzulmán Eritrea kiválhatott a keresztény Etiópiából, Dél-Szudán is a muzulmán Szudánból, de a magyar székelyek nem szavazhatnak az autonómiáról.

Gazdasági siker a kampányzaj közepette

A nemzetgazdasági miniszter minapi újabb járulékcsökkentő bejelentése fontos, nagy sikerről árulkodik. Helyén, rangján kell tudnunk kezelni ezt – s ezért most okkal örülhetünk is.

Trianon meghaladása a feladat

A legfontosabb cél a nemzet új formában, új keretek között történő egyesítése, hiszen Trianon meghaladásához sohasem álltunk közelebb, mint ma...

227 cikk 1/23 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!