2017. március 24., péntek, Gábor, Karina napja

Vélemény rovat összes cikke

217 cikk 1/22 oldal

Hazugságok belföldi fogyasztásra

Ki tudhatja, hogy milyen „nyílt” társadalmi rend lebeg a magát világmegváltónak képzelő öregember lelki szemei előtt?

Az ifjúságkutatás tanulságai

A kutatás adatai azt mutatják, hogy a beindult társadalmi folyamatok elgondolkodtató változásokat hoztak a fiatalok és a társadalom életformájában.

Menekültügyi zsilipbiznisz

A zsilipbiznisszel Európa egyáltalán nem járna jól, hiszen az eredményesség kudarcra van ítélve, ennyi pénzből pedig akár a határvédelmet is kialakíthatná.

Gyurcsány és Botka háborúja

Ha igaz, hogy a politikában előbb-utóbb összenő, ami összetartozik, ez most itt egy olyan fázis, mikor azt tapasztaljuk: szétmállik, ami összetartozott.

Éljünk az emlékezés jogával!

Ezek a tények és adatok már mind ismerősek, elérhetők, valósak. Az is tény, hogy mindezekért büntetőjogi felelősségét senkinek nem állapították meg.

Újdonsült bangladesi milliomosok

Az ultraliberális széplelkek úgy járnak majd, mint a mesebeli pásztorfiú, aki örökké farkast kiált, és amikor valóban jön a farkas, már senki sem segít rajta.

A G20-ak és a világgazdaság

Erős vita bontakozott ki a szabadkereskedelem korlátozhatósága ügyében az Egyesült Államok delegációja és a többiek között.

A vitézi renddel ütik Donald Trumpot

Egy, a napokban felkapott amerikai cikk azzal vádolja Gorka Sebestyént, Donald Trump magyar tanácsadóját, hogy egy antiszemita, náci kollaboráns szervezet tagja.

A pápa és a balkáni kapu

A többszörösen veszélyeztetett és a megsemmisülés szélére taszított, iszlám környezetben élő keresztényekről a pápa mintha tudomást sem akarna venni.

217 cikk 1/22 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!