2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

Vélemény rovat összes cikke

209 cikk 1/21 oldal

Dübörgött az ellenzék

Augusztus 20-án az ellenzék kicsiny Dávid-pártjai szinte halálos sebet ejtettek a Góliát-kormányon. Csupán egy hajszálon múlt, hogy a kormányváltásnak csúsznia kell jövő vasárnapig.

Spanyolországi dzsihád

A céljuk az, hogy megdöntsék a fennálló, nemzetállami szuverenitás elvén alapuló világrendet, amely a nyugati civilizáció terjeszkedése és befolyása hatására terjedt el a világon.

A politikai korrektség őrülete

Annak idején, 1928-ban a Saturday Evening Post nyolc részben jelentette meg a Duce önéletrajzát, ez lett a korszak legnagyobb könyvsikere.

Könyvégetés előtt

A múlt agresszív és mindenféle mértéktartást nélkülöző újraértelmezésének hóbortja az egyetemek tanszékeiről, valamint a liberális „értelmiség” publicisztikái­ból kiköltözött az utcára.

Nagyboldogasszony-búcsú

Kereken hetven éve, hogy Mindszenty József meghirdette a magyar katolikusoknak a Mária-évet. Ennek megnyitását augusztus 15-re tették.

Lex Soros a brüsszeli KGST-től

Sajátságos, ahogy Brüsszelben elképzelik a jogállamiságot. Ez legplasztikusabban a felsőoktatási törvény módosítása miatt ellenünk indított hadjáratban mutatkozik meg.

Abdeslam magyar hálózata

Már régóta gyanakodva figyeljük a migránsokat segítő civil szervezeteket. Ők támogatták 2015-ben az országunkon átvonuló illegális bevándorlók tömegeit.

A magyar állam alapítása

Az államalapításról és az államalapító Szent István királyról egészében véve évszázadok, évtizedek óta megemlékezik az ország.

Dávid és Góliát harca

Az elmúlt fél évszázadban az állami szuverenitás csorbulása sok területen is jól kitapintható, ezek némelyike egészen látványos.

Háborút hirdettek ellenünk

Grzegorz Ekiert lengyel professzor szerint Lengyelország és Magyarország már nem tekinthető liberális demokráciának, hanem a diktatórikus kormányzás felé tesznek lépéseket.

209 cikk 1/21 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!