2017. január 17., kedd, Antal, Antónia napja

Vélemény rovat összes cikke

191 cikk 1/20 oldal

Zöldfülű a profik asztalánál

A Jobbik vezetője álomvilágban él. Nem érti, mi fán terem a politika. Nincs se programja, se elképzelése, se víziója.

A berozsdásodott ENSZ

Két eredményes béketeremtési műveletet leszámítva a Biztonsági Tanács elmúlt hetvenévi munkáját sokkal inkább a torzsalkodás és a döntésképtelenség jellemezte.

Putyin cár, a mindenható

Az Obama-csapat utolsókat rúgva cibálja az oroszlán bajszát, provokálja az orosz medvét, nem ismerve a székely aranyszabályt, hogy a medve nem játék.

Az időjárással is politizálnak

Napjaink politikus, de még újságíró Luciferjeiről is nehezen hihető, hogy szabadidejükben Madáchot tanulmányozva főznék ki csábításaik trükkjeit.

A történelem vége nyomában

A globalizmus oldalán olyan elképesztő pénzügyi, gazdasági, média- és sajtóbeli, kulturális és szellemi erő halmozódott fel, amelyet nem szabad lebecsülni.

A hivatásos károgók és a tények

Bár nemzetközi szervezetek is egyhangúlag elismerték azt, hogy a magyar gazdaságpolitikai mix működik, a hazai sajtóban néha még felbukkannak a hivatásos vészmadarak.

Engedtünk-e a ’48-ból?

A kérdés időről időre felizzik: érdemes volt a Habsburg-uralkodóházzal közösködni, netán jobb lett volna, ha az ellenállást választjuk?

Kinek a szakmája, ki pedig komolyan gondolja…

Zsidó honfitársaink számára az antiszemitizmus nem valamilyen távoli politikai agenda segédeszköze, hanem a mindennapokat befolyásoló közvetlen tapasztalat itt Európában.

Oktatás és nacionalizmus a dualizmusban és most

Eltelt száz év, és a helyzet semmit sem változott. Iskolaigazgatókat hurcol meg a korrupcióellenes ügyészség, amiért magyar iskolákat szeretnének újraalapítani.

191 cikk 1/20 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!