2017. április 28., péntek, Valéria napja

Sport rovat összes cikke

892 cikk 1/90 oldal

Feljutott az osztrák válogatott

Az osztrák jégkorong-válogatott 11-0-ra legyőzte a lengyel csapatot a kijevi divízió I/A-világbajnokság ötödik, utolsó fordulójában pénteken, ezzel biztossá vált, hogy feljut az elitmezőnybe.

Előre, székely Herkulesek!

Két év alatt 88 érmet szereztek a székelyudvarhelyi birkózók a különböző korcsoportos bajnokságokon, ezzel Romániában ők a legeredményesebbek.

Real Madrid–Bayern Felcsúton, újratöltve?

Pünkösdkor rendezik Európa egyik legkomolyabb utánpótlástornáját, a Puskás–Suzuki-kupát, melyen két új vendég, a Bayern München és a Sporting Lisboa is részt vesz.

Nem szerdán dőlt el

Hiába verte volna meg emberfeletti bravúrral az OSC a Szolnokot a férfivízilabda BL csoportkörének utolsó fordulójában, az sem segített volna az újbudaiakon.

Baráti pofonnal helyreütve

A lengyelektől elszenvedett 2-0-s vereség csalódáskeltő, de nem drámai, inkább ebben az osztályban van a helyünk, mint az A csoportnak mondott elitben.

Jégkorong vb: kétgólos vereség a lengyelektől

Az ötödik helyen végzett a magyar jégkorong-válogatott a kijevi divízió I/A-s világbajnokságon, miután az utolsó előtti, negyedik fordulóban 2-0-ra kikapott a lengyel csapattól csütörtökön.

Nem kerüli el a király kategóriát

A 100 méter gyors újdonsült aranyérmese a hétfőt és a keddet Kolozsváron töltötte a nagyinál, de most már a törökbálinti 25 méteres uszodában készül.

892 cikk 1/90 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!