2017. június 28., szerda, Levente, Irén napja

Paca rovat összes cikke

70 cikk 1/7 oldal

Hírbe hozott nővérek

Hiába jött a gyors cáfolat, hogy csak a szokásos nyári festés zajlik, azért csökkent a kórház forgalma, a „fogékony” médiumokat már nem lehetett megállítani.

Nem unják, horthyznak

Az elmúlt hét ideológiai rugózóját a miniszterelnök szerdai, Klebelsberg-kastélyátadó beszéde szolgáltatta az ellenzék begyöpösödöttebb felének.

Szoknyát követeltek

Nantes-ban a melegtől szenvedő férfi buszsofőrök úgy döntöttek, szoknyában mennek dolgozni, miután cégük nem engedélyezte a rövidnadrág viselését.

A fejükre nőtt Botka

Ijedtséggel fűszerezett felháborodás tapasztalható mostanában az MSZP-vezérkar köreiben: lehet, hogy túl nagy hatalmat adtak miniszterelnök-jelöltjük kezébe?

Falusi turizmus

Mi itt, Kelet-Európában átéltünk már egy hosszabb emberkísérletet a közelmúltban – igaz, nem a zöldek, hanem a vörösök kísérletezgettek.

Szotyori-iránytű

Minap az a Szotyori-bejegyzés keltett figyelmet, amelyben a szerző a Soros-szervezetek munkáját magas szakmai színvonalúnak és pótolhatatlannak értékelte.

Demokratikus szobrozók

Bár csak néhányan lézengtek a harmadik kerületi szálloda udvarán tartott Horthy-szobor-tüntetésen, még így is sikerült hajba kapniuk.

Hídjelenet

Huszonhat éve e napon ért véget hazánk szovjet megszállása. Továrisi, konyec!

Mónika-show

Szerkesztői tapasztalat, hogy a Lamperth Mónikáról szóló hírekre előszeretettel bukik az olvasó. Az ember ugyanis szeret nevetgélni.

Beleszaladt a forradalomba

Ma, kivégzésük évfordulóján biztosan sok virág kerül Nagy Imréék kopjafái alá a 301-es parcellánál. 1989 óta a nemzeti megbékélés napja június tizenhatodika.

70 cikk 1/7 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!