2017. december 17., vasárnap, Lázár, Olimpia napja

Paca rovat összes cikke

76 cikk 1/8 oldal

Ligetvédők láncon

Hogy meg ne feledkezzünk a harcos ligetvédőkről, a minap újabb attrakcióval adtak hírt magukról.

Egy látnok intelmei

Magyarország nyer, ha Orbán veszít, írja a Népszavában Kovács László egykori MSZP-elnök és külügyminiszter.

Derültség a Házban

Ha kormányra kerülnek, kikiáltják a negyedik köztársaságot, mondta Kunhalmi Ágnes MSZP-képviselő az Országgyűlés zárónapján.

Az édes grundról

Magyar embernél jobban kevesen érzik át a Pál utcai fiúk ragaszkodását ahhoz a maroknyi földdarabhoz… Mert a történet közepe a grund, az édes grund.

Kilencre megtelt a tér

1993. december 12-ét írtuk. Az Országház lépcsőjénél már kora este gyülekezni kezdett a spontán tömeg, kilencre teljesen megtelt a tér, a lépcsőfokokon mécsesek, gyertyák ezrei lobogtak.

Sínre tett nyugdíjasok

Én viszont úgy látom, épp (a szintén nyugdíjas) Moldova Gyuri bácsi az, aki nem veszi észre, hogy lejárt a jegye. Legalábbis mint írónak, rangsorszerkesztőnek.

A Radosza-gyűrűről

A Radosza-gyűrű külföldön már szép karriert futott be, sikerrel használják óvodákban, iskolákban. Idehaza még nem figyeltek föl rá igazán...

Marosán napja

A salgótarjániak számára december 8. – 1956 legfájdalmasabb napja: a kádári karhatalom sortűzzel fogadta a letartóztatott munkásvezetők szabadon bocsátását követelő fegyvertelen tömeget.

Zaklatottak

Most, hogy már napok óta a csapból is a Baukó Évát zaklató Havas Henrik által írt Vona Gábor-könyv folyik, az ember nem tudja eldön­teni, vajon hármójuk közül melyiket sajnálja jobban.

A béke apostola

Nobel-békedíjra javasolja Soros Györgyöt a Wesley János Lelkészképző Főiskola öt professzora: Iványi Gábor, Lukács Péter, Majsai Tamás, Nagy Péter Tibor és Szilágyi Gál Mihály.

76 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!