2017. május 25., csütörtök, Orbán napja

Paca rovat összes cikke

73 cikk 1/8 oldal

Széllel szemben viziteltek

A vágyott „nyilvánosság ereje”? Összejött. Pártokon felülemelkedve egyetért az ország: gátlástalan suttyók viziteltek.

Egy demokrata harangozó

Önmagáról, „műhelytitkairól” nem szokott írni Ujhelyi, azt se tudhatjuk például, hogyan keveredett bele a szegedi parkolásibérlet-botrányba

Cassandra-levél

Deák és Kossuth kiegyezésvitája nyomokban egy kései István–Koppány-vita: a realitás csap össze a honfiúi daccal. Élve maradni vagy hősként elbukni.

Lapszemle

Már a sajtóbeszélgetések sem a régiek. A legutóbbi – Fekete-Győr András látogatása az Origó szerkesztőségében – például már külsőségeiben is eltért a szokásostól.

Baloldali hagyomány

Az éjt nappallá téve a közös Európáért fáradozó magyar baloldal képviselői saját belső ellenségeik leleplezéséről sem szoktak megfeledkezni.

Savanyú a szőlő

Füzérre okvetlenül el kell menni! Akit érdekel a történelem, annak egyenesen kötelező.

Csak semmi politika

Nemcsak a jóravaló politikusokról esik sok szó, hanem a „futottak még” kollégáikról is; nem beszélve a hitványokról – ők uralják a közbeszédet.

Fűfüggők

Hogy miért javasolja annyira Fodor Gábor a füvet? Talán kedveli az elhülyülő embereket. Esetleg tagfelvétel előtt áll a párt, elfogyott a regiment.

Szocicirkusz

Kovács Laci bácsi ideális interjúalany a tévéstúdiókban, botrányt sosem okoz, halkan, ünnepélyesen beszél, a kérdésekre kenetteljesen válaszol.

Janus-arcú „cuki”

Mit is mondott Csurka István MIÉP-elnök 2010 tavaszán Vonáék váratlan szárnyalásáról? „A Jobbik csak a trójai faló szerepét játssza, a választások utánra kell.

73 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!