2017. október 19., csütörtök, Nándor napja

Paca rovat összes cikke

80 cikk 1/8 oldal

Forró kampány

Az egymást anyázva is kormányváltásra készülő ellenzéknek fél évvel a választások előtt már csak a forró kampány lehet az egyetlen esélye, véli a Policy Agenda.

Ungár mondja verébnek

Amiben élünk, az maga a kádári morális mocsár – tájékoztatta minap a nézőket a PestiSrácok.hu Polbeat című élő műsorában Ungár Péter, a Lehet Más a Politika elnökségi tagja.

Gerincbetegek

Csak nem a jobbikos Volner János alelnök úr parolázik ott Gurmai Zita szocialista delnővel, a párt elnökségi tagjával? De bizony, hogy ő az!

A stábot meg elhajtották

Ez a görcsös pótcselekvés is mutatja, hogy a Soros-egyetem vezérkara mennyire nem tudja kezelni az intézmény körül kialakult helyzetet.

Euforikus évek

Nemcsak a könyv témája (a rendszerváltás utáni első öt év a korabeli sajtó tükrében), de maga a kötet is súlyos, épphogy belefér egy diplomatat­áskába.

Vakvágány

A Roma Sajtóközpont és az Idetartozunk Egyesület emléktáblát szeretne emelni az 1990-es marosvásárhelyi véres pogrom cigány hősének, Puczi Bélának.

Gusztáv, a kommandós

Ahelyett, hogy jó útra tért volna Kőrös Gusztáv, a legendás bajai videóhamisító, ismét rossz társaságba keveredett. (Vagy ki sem keveredett onnét.)

Messi és a Messiás

A saját esélyeit latolgató Gyurcsány Ferenc szombati ambiciózus fellépéséről nekem a szakállas anekdota jut az eszembe.

Egy „ócska műbalhéról”

Kóka János úgy nyilatkozott, neki „kevés emléke van” a hitelfelvételek részleteiről, Fodor Gábor azt fejtegette, hogy a meglévő pártingatlanok biztosítják a fedezetet.

Balra szelídülnek

Ugyanaz a párt, amely nemrég még fellépett a civiltörvény ellen, immár az enyhe változat ellen is tiltakozott, mondván, az „sérti a demokrá­ciát és a jogállamiságot”.

80 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!