2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

Paca rovat összes cikke

74 cikk 1/8 oldal

Ott sem volt, de tudósít

Búvalbélelt írás jelent meg vasárnap a Hvg.hu-n: „A haza ellenzékben”. Hajdani Sziget-élményei ihlették a bánatos szerzőt, Hont Andrást.

Flepni

Aki nem tudná, mitől radikalizálódnak a menekültek, nézze vissza a Hír TV-n Kálmán Olga csütörtöki műsorát, abból Egyenesen megtudhatja.

Csak a vásárlókkal hercigek

Hogy a multi nem szívbajos, arra nálunk a Tesco a legjobb példa, még a válság során is növelni tudta az extraprofitját. Ez nem nagy ördöngösség.

Mellébeszélgetés

Aki eddig kemény legénynek hitte Staudt Gábort, most nagyot csalódott. Tényleg ezt a saját véleményét nem vállaló, „karakán” embert jelölte (kétszer is) főpolgármesternek a Jobbik?

Nem lopott, csak akasztgatott

Nagy lehet a gáz, ha Botka László miniszterelnök-jelölt tanácsadója már Kádár Jánost is beemelte a választási kampányba.

Máriánk

Miközben a katolikus egyház Szűz Mária halálára és mennybevételére emlékezik a mai napon, a magyarság számára még ennél is többet jelent augusztus tizenötödike.

Savanyú az egri szőlő

Még ki sem keseregték magukat a sikeres vizes világbajnokság fölött érzett csalódásukban a kárörvendésre szakosodott ellenzéki ultrák, máris itt az újabb pofon.

Tíz kicsi genderes

A genderhívők szerint épp ideje beemelni a tudományágat a hazai magaskultúrába, a fejlett Nyugat már fényévekkel megelőzött bennünket.

Szívni szeretnének

A Magyar Liberális Párt minap hivatalosan is benyújtotta a marihuána legalizálását célzó népszavazási kezdeményezését. Fodor Gáborék lépése várható volt.

Dehogy kér bocsánatot

Vona Gábor összetéveszti a bátorságot a pofátlansággal. Ahelyett, hogy kijelentései után bocsánatot kért volna, ő fölveszi a karakán legény szerepet.

74 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!