2017. január 17., kedd, Antal, Antónia napja

Külföld rovat összes cikke

3827 cikk 1/383 oldal

Brüsszel reagálásának hiányát bírálta a szerb elnök a „vonatügyben”

Az Európai Uniónak azonnal reagálnia kellett volna, amikor kiderült, hogy szombaton a koszovói albánok állítólag alá akarták aknázni a Belgrádból az észak-koszovói Kosovska Mitrovicába tartó vonat útvonalát, és Pristina nem engedélyezte, hogy a vonat belépjen Koszovó területére – hangsúlyozta Tomislav Nikolic szerb elnök a Kurir című szerb bulvárlap keddi számában megjelent interjújában.

Manuel Vallst megpróbálták megpofozni a kampánykörútján

Öt nappal a francia baloldal államfőjelölt-állító választásának első fordulója előtt, kedden egy 18 éves fiatalember megpróbálta megpofozni Manuel Valls volt kormányfőt, az előválasztás egyik jelöltjét egy kampányrendezvényen a nyugat-franciaországi Bretagne régió Lamballe településén – közölte a helyi ügyészség.

Fiatalkorú migránst találtak egy Lengyelországba érkező kamionban

Három fiatalkorú, valószínűleg afgán állampolgárságú menekültet találtak a lengyel-szlovák határ közelében egy Szerbiából Magyarországon keresztül érkező lengyel kamionban – közölte kedden az RMF FM lengyel kereskedelmi rádió.

Donald Trump két Bibliára teszi le az elnöki esküt

Donald Trump két Bibliára teszi le az amerikai elnöki esküt a pénteki beiktatási ünnepségen – jelentették be kedden Washingtonban. A ceremóniával kapcsolatos hír, hogy a megválasztott elnök menesztette a beiktatási ünnepségek megszokott bemondóját, és távozik a Nemzeti Gárda washingtoni vezetője is.

3827 cikk 1/383 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!