2017. március 30., csütörtök, Zalán napja

Interjú rovat összes cikke

48 cikk 1/5 oldal

Nem élhetjük fel a támogatásokat

El kell kerülni a korábbi idők hibáit, a legfontosabb, hogy nem elkölteni, hanem befektetni kell a 2014 és 2020 között hazánknak járó összegeket.

Toroczkai: Remélem, hogy nem csak a nevem kellett

Hiába kérte fel a pártelnökség, nem indul a jövő évi országgyűlési választásokon egyéni jelöltként Toroczkai László, a Jobbik alelnöke, Ásotthalom polgármestere.

Hívták, de akkor nem léphetett

A Portugália–Magyarország világbajnoki selejtező előtt Bölöni László elmondja, milyennek látta a tizenéves Cristiano Ronaldót. A teljes interjú.

Semjén Zsolt: Brutális kampány lesz

A honosítás a leghatékonyabb eszközünk a határon túli magyarság asszimilációjával szemben – szögezte le a Magyar Időknek adott interjújában a miniszterelnök-helyettes.

Felértékelődik a térség szerepe

Kiemelten fontos, hogy a mostani – jelen formájában utolsó – uniós költségvetési ciklus forrásaiból megvalósuló fejlesztéseket követően csökkenjen a hazai cégek versenyhátránya.

Nehezebb lesz, mint az Eb-n

A Porto egykori játékosát hívták a szombati meccsre, de úgy döntött, hogy inkább itthonról szurkol.

„Rémálom volt az elmúlt másfél évtized”

Az egykori brókernek kell egy kis idő, amíg hozzászokik, hogy lezárult az életének ez a szakasza. Kulcsár Attila villáminterjút adott a Magyar Időknek.

Gyors lépések jöhetnek

Csütörtökön ül össze először a Nemzeti Versenyképességi Tanács, a testület tavasszal gyakran tart majd tanácskozást – erről beszélt lapunknak Varga Mihály.

Zsíros kenyér József Attila-kötettel

Forradalmi képsorozatban örökíti meg 1956 szellemiségét Csizmadia Zoltán festőművész, s az immár húszéves vállalkozást a nyolcvanon túl is nagy kedvvel folytatja.

A motivációt kell megérteni

Meglepte az elismerés Szamosi Zsófia színésznőt, aki A martfűi rémben nyújtott alakításáért néhány hete vette át a legjobb női főszereplő díját.

48 cikk 1/5 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!