2017. május 25., csütörtök, Orbán napja

Gazdaság rovat összes cikke

1831 cikk 1/184 oldal

Listázták az üzleti ötleteket

A változásra kész cégek közel fele mondta, hogy ugyanolyan vagy hasonló profilú vállalkozásba akár másik településen is belefogna

Magyarország uniós forrásainak jelentős része a közös agrárpolitikának köszönhető

A 2020-ig Magyarországra érkező európai uniós források több mint 36 százaléka az unió közös agrárpolitikájának (kap) köszönhető – mondta Feldman Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács (NFFT) csütörtöki ülésén Budapesten.

Forrásra várnak a cégek

A Miniszterelnökség legfrissebb adatai szerint a kis- és középvállalatoknak szánt pályázati pénzekre kimagasló a túligénylés.

Országszerte szupergyorsul a hálózat

Vissza nem térítendő támogatással 13 járás csaknem 300 településén végez hálózatfejlesztést az MVM Net Zrt.

NGM: tovább erősödnek a kedvező tendenciák a lakáspiacon

A tavalyi a lakáspiaci fordulat éve volt Magyarországon, az első negyedéves adatok alapján a kedvező tendenciák idén tovább erősödnek – mondta Balogh László, a Nemzetgazdasági Minisztérium pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkára a Világgazdaság ingatlanpiaci konferenciáján csütörtökön Budapesten.

Fontos, de nem mindenható a fizetés

Az adatok szerint minél több tanítással töltött év áll egy tanár háta mögött, annál kisebb a pályamódosítás valószínűsége.

Pekingben tárgyalt Matolcsy György

Pekingben tárgyalt szerdán és csütörtökön a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökének vezetésével a jegybank küldöttsége – közölte az MNB csütörtökön az MTI-vel.

1831 cikk 1/184 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!