2017. október 19., csütörtök, Nándor napja

Gazdaság rovat összes cikke

1925 cikk 1/193 oldal

Szaktárca: 80 milliárd forintra pályázhatnak a Pest megyei települések

Idén 25 milliárd forint, jövőre 50 milliárd forint értékben hirdet meg forrásokat a kormány a kevésbé fejlett Pest megyei települések számára, ami a tavaly lekötött 5 milliárd forinttal együtt 80 milliárd forint állami támogatást jelent – mondta Rákossy Balázs, az európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.

Több hitelt helyezne ki az IIB

A Budapesti Értéktőzsdén tervez kötvénykibocsátást új források bevonása érdekében a moszkvai központú Nemzetközi Beruházási Bank.

Fidesz: ha az ellenzéken múlna, a bérek sem nőnének

Jövőre tovább emelkedik a minimálbér és a szakmunkás minimálbér, folytatódnak a közszféra béremelései, valamint a kétgyermekesek adókedvezménye és csökkennek munkát terhelő adók.

Tovább nőtt a használt autók magánimportja

Folytatódott a használt autók magánimportjának növekedése az idén az első háromnegyed évben, annak ellenére, hogy a beáramló járművekkel kapcsolatban változatlanul sok a rossz tapasztalat – ismerteti a magyarországi használtautó-piac egyik legjelentősebb szereplője, a DasWeltAuto az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mohóság az építőiparban

A másfél évvel ezelőttihez képest mintegy 15–25 százalékkal többet kell fizetniük a beruházóknak egy-egy létesítmény kivitelezéséért.

1925 cikk 1/193 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!