2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

Gazdaság rovat összes cikke

1780 cikk 1/178 oldal

Jól teljesített a magyar tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 128,70 pontos, 0,35 százalékos emelkedéssel, 37 097,85 ponton zárt hétfőn.

Erősödött a forint estére

Erősödött a forint a bankközi piacon a főbb nemzetközi devizákkal szemben hétfő kora estére a reggeli értékekhez képest.

Csökkent az álláskeresők száma

A nyilvántartott álláskeresők száma 5,9 százalékkal csökkent Magyarországon egy év alatt, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) nyilvántartásában a júliusi zárónapon 274 700 álláskereső szerepelt, több mint 17 ezerrel kevesebb, mint egy éve.

Az olcsó papír könnyen elszakadhat

Legkésőbb az utolsó héten kezdjük el felvenni az iskolaidőben megszokott ritmust. Álljunk vissza a korábbi napirendre: gyermekünk feküdjön le időben, és keljen fel egyre korábban.

Csúcsidőben lassabb a net

Ingyenes mérődoboz igényelhető az NMHH-tól a honlap hardverpartner rovatában, ami a nap minden szakában automatikusan mér akkor is, amikor nincs forgalom az otthoni hálózaton.

Ezer kárpátaljai magyar vállalkozó írta alá gazdaságfejlesztési pályázati szerződést

Minél több nehézséggel szembesül a kárpátaljai magyarság, vagy minél több nehézséggel szembesítik, az anyaország annál több segítséget és támogatást fog nyújtani neki – jelentette ki Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára hétfőn Beregszászon, ahol ezer vállalkozó írt alá támogatási szerződést a magyar kormány által a kárpátaljai magyarságnak idén nyújtott, közel 7,5 milliárd forint keretösszegű gazdaságfejlesztési program keretében.

1780 cikk 1/178 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!