2017. március 24., péntek, Gábor, Karina napja

Belföld rovat összes cikke

3589 cikk 1/359 oldal

A kabinet tárgyalja a pénzmosási ügyet

Az Indexen rendszeresen és sorozatosan nemzetbiztonságot érintő cikkek jelennek meg, ott titkosszolgálatokkal kapcsolatos információk látnak napvilágot – hangsúlyozta Lázár János.

Másként kezeli a NATO a migrációt

A magyar kormány szerint az EU-nak nagyobb erőkkel is részt kellene vennie a migrációs hullám megfékezésében – mondta el Simicskó István.

A kormány fellebbez a strasbourgi döntés ellen

Elfogadhatatlan és végrehajthatatlan egy migránsok kiutasításával kapcsolatos strasbourgi ítélet Magyarország számára, a kormány fellebbezést nyújt be a döntés ellen.

Semjén Zsolt: Brutális kampány lesz

A honosítás a leghatékonyabb eszközünk a határon túli magyarság asszimilációjával szemben – szögezte le a Magyar Időknek adott interjújában a miniszterelnök-helyettes.

Langerné Victor Katalin: a magyar cigányság kultúrkincse európai kulturális erőforrás

Archaikus hagyománnyal és megújulásra képes modernséggel, jelentős kulturális kifejezőerővel a magyar cigányság kultúrkincse magyar, de egyben európai kulturális erőforrás – jelentette ki Langerné Victor Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára Brüsszelben csütörtökön.

Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás

Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, amely október utolsó vasárnapjáig tart. Az órákat vasárnap hajnali 2 órakor 3 órára kell állítani, ezzel a módszerrel Magyarország 1980 óta spórol energiát.

3589 cikk 1/359 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!