2017. szeptember 24., vasárnap, Gellért, Mercédesz napja

Bayer Zsolt rovat összes cikke

23 cikk 1/3 oldal

Vona a repedésben

„Vona deklarálta, hogy a Jobbik bárkivel kész összefogni a Fidesz ellen.” Ebben a mondatban van a lényeg, itt húzódik meg a hírérték.

Informáló informáltak

A buggyantott tojásom és spenótom mellé kaptam minap a hírt: a Fidesz szigorúan zárt frakcióüléséről kiszivárgott, mit is mondott a miniszterelnök az övéinek.

Lenin-fiúk demokráciája

A legfőbb közös vonása ezeknek a szörnyetegeknek, hogy soha, egyetlen pillanatig sem képviselték a társadalom többségét.

Európai értékek

Az új európai értékeknek nem felelünk meg itt, az elmaradott Keleten, és emiatt kell majd bennünket októberben elővenni.

Európa elvesztése

A legelviselhetetlenebb az, hogy a Nyugat most úgy döntött, saját mocskát és bűnét szépen egyenletesen szétkeni az egész EU-ban. Törvénytelenül, becstelenül.

Schilling visszhangja

Megbélyegezni a mesterséges megtermékenyítést és az azt igénybe vevőket, ráadásul ebben a tragikus és kilátástalan demográfiai helyzetben, nos, ez az, ami Isten ellen való vétek.

Vígeposz Budapesten

Bizony, csak e szörnyű szavak, e baljós invokáció méltó a harchoz, mi manapság a „szabadságért”, a „demokráciáért” folyik a honban.

Hogyan ússzunk meg egy lincselést?

Tehát elütötte az autó a gyermeket, majd percek alatt összeverődött a tömeg, a horda, és ölni, lincselni akart. Az autós pedig visszaült az autójába és elhajtott.

Vona bocsánatot kér…

A Duna-parti bronzcipőkbe repülő jobbikos köpésben lakik az igazi és örök Vona, onnan integet most ki és kéri a bocsánatot.

Újabb műbotrányreceptek

De hát miképpen lehetne belekötni az Erzsébet-programba, melynek segítségével huszonhatezer gyerek nyaralhat a Balaton mellett, ingyen, közöttük kárpátaljaiak.

23 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!