2017. június 22., csütörtök, Paulina napja

Bayer Zsolt rovat összes cikke

20 cikk 1/2 oldal

Fehér férfi

Az arab és/vagy fekete muszlimok által, leginkább keresztény fehérek ellen elkövetett terrortámadások után várható volt, hogy valahol valakinél előbb-utóbb elszakad a cérna.

A kis gömböc

Jött a választás, és nem ő lett a főnök. Ebből levonta a következtetést, hogy még ennél is sokkal jobban fel kell fújnia a kicsike kis pofácskáját.

Történelmi jelentőségű írás a 444-en

Az egészen hibátlan előéletű Kasnyik Márton (Berlini Szabadegyetem, CEU, Göbölyös Soma-díj stb.) egészen hibátlan cikkben számol be a franciaországi választásokról.

De hát tudtuk… (2.)

Előbb-utóbb a vádlottak padjára kell ültetni minden bűnös és felelős európai politikust, aki hagyta mindezt, és minden őket pártoló liberális, anarchista, szélsőbalos idiótát.

Levélféle Tamás Gáspár Miklóshoz

Amikor még jobboldali sajtó éppen csak mutatóban létezett, ön már akkor azt javasolta, hogy a jobboldali sajtóterméket árusító újságosstandokat fel kell borogatni.

Ecce homo

Ecce homo. Semmi Jézus. Csak a tagadás. Csak a gátlástalanság. Csak a bűn. De közeleg a vég.

De hát tudtuk…

Igen, tudtuk előre. Pontosan tudtuk, hogy csak idő kérdése, és valahol be fog következni.

Körteformák, homokozók

„Kormánybuktató gigatüntetés Budapesten és az ország nagyvárosaiban!” Így indultak neki a srácok. Így indulnak neki, immáron több mint egy hónapja.

Pártok és pártemberek

Valahol, nagyon messze, a végtelenben, egyszer majd minden párhuzamos összefut, ott fog állni, levett kalappal Sneider, Vona, a Jobbik mindenféle lelke és Ferenc testvér is.

Persona non grata

Elég volt a finomkodásból! Nagyon helyes, hogy a magyar külügyminiszter Timmermans azonnali lemondását követeli.

20 cikk 1/2 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!