2017. július 27., csütörtök, Olga, Liliána napja

Bayer Zsolt rovat összes cikke

22 cikk 1/3 oldal

Kerítések évada

Egy francia kisváros lakói úgy döntöttek, falat építenek maguknak. Nem csak úgy jó dolgukban, és nem is a levendulást meg a spárgaültetvényt akarják megvédeni.

Levél David Van Cleve-nek

Nagy érdeklődéssel várom, hogy bejelentkezzen Kocsis Mátéhoz az Illés söröző, a Mária Café és a Klinikák aluljáró gyrososa ügyében is.

Elmebaj és felelősség

A nyugati világ nagyjából a második világháború után eszmék, ideák és célok nélkül maradt, s mint egy autoimmun betegség, úgy tört ki rajta az elhatalmasodó elmebaj.

Jágóknak a tényekről

Egy jobb hétvégén közel tízezer migráns érkezik az olasz partokhoz, akkor mit várnak ezer áthelyezésétől? Semmit, hiszen hazudnak.

Nyitott mellkas

Ezeknek a kislány halála egyáltalán nem fáj, inkább örülnek neki, mert lehetőséget látnak benne, hogy üssék-vágják a kormányt.

A spekuláns Izraelben

Az izraeli állam szerint Soros aláássa Izrael tekintélyét, veszélyezteti Izrael érdekeit, veszélyezteti Izrael nemzetbiztonságát.

Semmi és bármi

Ezekről a kis nyomorultakról mindössze annyit tudhatunk bizonyosan, hogy Vona adta a lelküket, és ő is vette el.

KGBéla úton van

Annyi a rejtély Kovács (KG) Béla körül, mintha ő lenne a James Bond, és éppen kérne egy abháziai vodka-martinit, rázva, nem keverve.

Matteo meg a becsület (Nyílt levélke)

Nem, nem az a baj magával, Renzi úr, hogy maga hülye. Ezzel a tulajdonságával sok barátra talál Brüsszelben és szerte Nyugaton.

Még egyszer Botkáról

Mondják, Botka az MSZP utolsó reménysége. Ha ez tényleg így van, akkor az MSZP helyzete annál is tragikusabb, mint ahogy látszik.

22 cikk 1/3 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!