2017. október 19., csütörtök, Nándor napja

A Helyzet rovat összes cikke

79 cikk 1/8 oldal

Saját forrásból

Elapadt hát a német vérvonal is. Miként korábban a holland, majd a spanyol (portugál mellékérrel táplálva). De mi itt maradtunk a tudást szomjazva.

Virágzó turizmus

A sokat kritizált vizes vb rengeteg jól fizető vendéget hozott a magyarországi szálláshelyekre, éttermekbe, teraszokra, romkocsmákba, a kereskedőkhöz és a fürdőkbe.

A papírcsákó és a nyúl

Állandó jelző lett a balliberális oldalon a „nem létező Soros-terv” fordulat, ha az illegális bevándorlást segítők és az azt ellenzők közötti ádáz küzdelem kerül szóba.

Csodagyerek

Kurz egyedül alakította át a rendkívül gőgös Ausztria politikai rendszerét, s tört ki a teljes nihilből, egyszerűen azzal, hogy népszerű és aktív tudott lenni.

Amilyen az adjonisten…

Az ellenzék soraiban a jelek szerint úgy gondolják, ha régen bevált a nyugdíjasok fenyegetése, s ezen keresztül a családok szétzilálása, beválhat most is.

A besült fegyver

Jöjjön föl nyugodtan mindenki a szellemi bunkerből, ahová a Jobbik végső csapása, a bérunió elől menekült, mert ebből a világvégéből sem lesz semmi.

A takaró és a nyújtózás

Az eredmény már látszik: korábban elképzelhetetlen mértékben nőnek a bérek, s a jelek szerint a munkavállalói pénztárcák ezután is híznak majd.

Atomforintok

Talán a hazai ellenzék sem számított arra, hogy a kormány elleni hadjárat egyik nehézfegyverét éppen Brüsszel hatástalanítja.

Áradat

Európa a múlt, a jövő Ázsiában és Afrikában születik, a szemünk láttára, csak tudjunk odafigyelni, amíg saját elmúlásunkat siratjuk.

Sikeres a magyar modell

A visegrádi négyek és szomszédaink egyre inkább megkerülhetetlen erőt képeznek az uniós politika alakításában. Ezt egyre többen elismerik, egyre többen tisztelik.

79 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!