2017. január 17., kedd, Antal, Antónia napja

A Helyzet rovat összes cikke

77 cikk 1/8 oldal

Fullánk

Donald Trump nem politikus, hanem befektető, nem diplomata, hanem pénzember. Nem csomagolja bársonyba a szavait, hanem felépíti az üzleti tervét.

Balra át

Nagy kérdés, hogy a Jobbik stratégiája beválik-e, vagyis több baloldali vagy bizonytalan szavazót tudnak magukhoz édesgetni, mint amennyi radikálist elveszítenek.

Nem gyerekjáték

Nekünk magunknak kell megtalálnunk a megoldást a népességfogyásra, és ebben a gyermekvállalás támogatása az egyik, ha nem a legfontosabb elem.

Soros és a seprű

Irgalmatlan hisztéria tört ki a balliberális holdudvarban, mert Németh Szilárd kimondta azt, amit minimum hárommillió ember gondol ebben az országban.

Figurák a sakktáblán

A helyzet nem túl megnyugtató számunkra, akiket arra tanított a történelem: ha a két nagyhatalom rossz­ban van egymással, Közép-Európából felvonulási terület lesz.

Hidegrázás

Recseg a mennyezet, ropognak a tartógerendák, de a Demokratikus Koalíció fényes tekintetű politikusai arcán vastag a bőr, lepereg róluk minden tódítás és lódítás.

Egy jó tanács

Jó tanácsadói voltak az Alstomnak, a cég biztosra ment. Sok jel arra utal, a multicégre írták ki a metrókocsikról szóló 2006-os közbeszerzést.

Tiszta lap

Ha most le kellene vonnunk az úszók tegnapi közgyűlésének tanulságait, sokunk számára a legfontosabb: a demokrácia győzelme.

Cirkusz

Miközben bűnözők, erőszaktevők és terroristák ezrei árasztották el a kontinenst, addig az Európa népei által megválasztott urak és hölgyek sokszor hülyeségekkel foglalatoskodtak .

Vörös riasztás

Időről időre politikai kriptaszökevények kísértik a baloldali pártok vezetőit, és különböző ötleteket, neveket susognak riadt kis fülükbe.

77 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!