2017. december 17., vasárnap, Lázár, Olimpia napja

A Helyzet rovat összes cikke

76 cikk 1/8 oldal

Tök és paszuly

A törvénysértő párt elnöke diktatúrát kiáltott, majd egyik segédje adakozásra kérte az Orbán-gyűlölők pár ezres közösségét. Ha tetszett, amit láttak, itt a csekk, vegyék meg a pártot!

Visegrádi erőpozíció

Kétség sem férhet hozzá, hogy az uniós intézmények között kakas­viadal kezdődött kvótaügyben, amely gyakorlatilag az egész brüsszeli gépezet alapproblémájára rávilágít.

Razglednica Vonának

Pongrátz András szerint bátyja soha nem egyezne bele, hogy kommunistákkal vagy reformkommunistákkal álljon össze a Jobbik a 2018-as választási győzelem érdekében.

Hitelválság

Gyurcsány már bebizonyította, hogy hatalomban egyáltalán nem tudja a forint árfolyamát stabilizálni, ráadásul egyetlen egy lépést sem tett a devizahitelesek megsegítéséért.

Besült a gigakoalíció

Mielőtt súlyának megfelelően értékelnénk a budapesti agglomeráció egyik kistelepülésén történteket, néhány alapvető megállapítást kell tennünk a józan eszünk megóvása érdekében.

Optimista tragédia

Megértjük Molnár Gyulát. A politikus ugyanis a szocialista párt programismertető rendezvényén Karácsony Gergelyt, a Párbeszéd elnökét tévesen az Együtt elnökeként mutatta be.

Gábor az Olga-show-ban

A magát professzionálisnak tekintő televízió és sztárgázsiért szerződtetett munkatársa is elérte a szakma mélypontját, bár soha ne becsüljük alá őket, talán lehet még lejjebb is.

A legalja

Szánalmas. Ez a szó jutott elsőként eszembe, amikor elolvastam az Euró­pai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságában (LIBE) történtekről szóló tudósításokat.

Darázsfészek

A párizsi éghajlatvédelmi egyezség, az amerikai vízumlottó, az UNESCO-tagság – amelyeket egyre-másra mondott fel az amerikai elnök – mind smafu a mostani lépéséhez képest.

Az út kövei

Németországban minden afgán tálibellenes harcos, még az Iszlám Állam ellen is küzd, igazi messziről jött ember, aki pontosan azt mondja, amit akar.

76 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!