2017. június 23., péntek, Zoltán napja

A Helyzet rovat összes cikke

75 cikk 1/8 oldal

Bérre megy a játék

Nem tűnnek megalapozatlannak azok a szakértői várakozások, miszerint az idén két számjegyű lesz az éves bérszínvonal-növekedés.

Zúg a kettős beszéd

Kanadában egyelőre nincs törvény, csak egy terv az álcivil szervezetek kordában tartására. Izraelben viszont van, ott már döntött a parlament.

Fehér férfi

Az arab és/vagy fekete muszlimok által, leginkább keresztény fehérek ellen elkövetett terrortámadások után várható volt, hogy valahol valakinél előbb-utóbb elszakad a cérna.

Óriásplakát-számháború

Akik Vona Gáborékat nemrég még politikai karanténba akarták zárni, mostanra helyet csináltak nekik is egy sokkal tágabb, lakályosabb karanténban.

Szövetségeseink

A visegrádi országok megkerülhetetlen tényezők lettek az Európai ­Uni­ón belül. Ez pedig egyértelműen Orbán Viktor érdeme.

Mohács után

Elgondolkodtató, hogy a futball nálunk nem termeli, hanem kapja a pénzt, és ehhez nincs szükség teljesítményre, azaz a sportág visszaél a jó szándékkal.

Bárándy H. és Péter Ahmed

Bárándy szerint nem alátámasztott a terrorcselekmény elkövetése, mert időbeli eltolódás van az események között.

A kidobott pénz

Érthetetlen, miért sorakoztak fel egy emberként a fenti gyakorlatot korlátozni kívánó törvény ellen mindazok, akik nem mellesleg a Jobbikot is le akarják győzni rezsimsöprés közben.

A kis gömböc

Jött a választás, és nem ő lett a főnök. Ebből levonta a következtetést, hogy még ennél is sokkal jobban fel kell fújnia a kicsike kis pofácskáját.

Talpra agyar!

A George Soros által támogatott szervezetek szabadcsapatait az sem zavarja, hogy minden valószínűség szerint senki nem akar itt fegyveres harcot rajtuk kívül.

75 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!