2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja

A Helyzet rovat összes cikke

79 cikk 1/8 oldal

Csoközön

„London: hét halott, 48 sebesült, fokozott terrorkészültség. Párizs: terrorfenyegetettség miatti állandó rendkívüli állapot. Siófok: felhőtlen strandidő, zavartalan napsütés...„

Megbuktatni Trumpot

Donald Trumpot nem sokan szeretik. Érthető, miért. Nem túl szimpatikus. Arrogáns üzletembernek tűnik, aki céljai megvalósítása érdekében képes bármit megtenni.

Hírnök

István tűzzel-vassal megroppantotta a törzsiséget, keresztény monarchiát teremtett, s az államalapítással esélyt adott a Kárpát-medencei népek túlélésének.

Remény és erő

Elég volt! Akiknek nem tetszik Európa, az európai kultúra, az itteni szokások, azok húzzanak el innen. Teljesen mindegy, hogy első, vagy x-edik generációsak.

Virtuális fakockák

Az már kiderült, hogy a kormánnyal nem szimpatizáló erők őszre polgári engedetlenségi akciókkal készülnek, de lehet, hogy ezzel a kifejezéssel még finoman is fogalmaztunk.

Vona bocsánatot kér…

A Duna-parti bronzcipőkbe repülő jobbikos köpésben lakik az igazi és örök Vona, onnan integet most ki és kéri a bocsánatot.

Kvóták mindenekfelett

Kontinensünk látványos megrohamozása közepette Európa egy szánalmas kvótarendszert tudott kicsikarni magából. A brüsszeli bevándorláspolitika megbukott.

Kiút az alagútból

Októberben megkezdődhet a 3-as metró felújítása, még akkor is, ha ez a Budapestet két évtizeden át félrevezető balliberális tandem túlélőinek savanyú is lesz.

A végső háború

A régi téma most újra felmerült, amióta Észak-Korea hintapolitikája épp a begyorsuló fázisban van, és szóban már legalább hatszor elpusztította az Egyesült Államokat.

A normalitás hajóján

Amikor – mintegy tizenöt évvel ezelőtt – Magyarország az európai uniós tagságára készült, az akkori tizenötök ambiciózus terveket szövögettek.

79 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!