2017. március 24., péntek, Gábor, Karina napja

A Helyzet rovat összes cikke

77 cikk 1/8 oldal

Következmények

A multikulturális társadalom megbukott – jelentette ki Angela Merkel német kancellár 2010 októberében, majd öt évvel később megnyitotta Németország kapuit.

London szólít

2017-ben, Európa nyugati felén így élünk, így él Brüsszel, Párizs, Nizza, Berlin, és így él London, a nagy testvér, ahol bármikor lecsaphat a halál.

Vörös csillag

A hollandok sem örülnének, ha egy magyar vállalkozó odamenne, és sört készítene náluk egy mívesen megrajzolt nyilas- vagy horogkereszttel a címkéjén.

Ködevők

A baloldali konglomerátum, az MSZP, a DK, az Együtt, a PM és még sokan mások, valamint a Jobbik között valójában semmi különbség nincs.

Fenyegető adóötletek

Akárki akármit mond, most már nyilvánvaló, hogy a következő választási kampánynak is a pénzügyek állnak majd a középpontjában.

Jog és igazság

A vörösiszapper ítélete és Gergényi Péter négyszázezer forintos büntetése után azt hittük, már nincs lejjebb.

Átlátszó

Egyértelmű a szándék, a karaktergyilkossági kísérlet, az ezzel párhuzamos lélektani hadviselés a kormányfő ellen, és a megrendelést lelkesen teljesíti a Jobbik elnöke.

Síp, dob, szabadságharc

A rendezőknek azt hazudták, nincs náluk síp, aztán a kordonon belül elővették, némelyik szájba kettő is jutott – lám, ilyen egy leleményes demokrata.

A hetedik

Az ellenzék azonnal ricsajozni kezdett, mert a tizenöt percben Áder János nem arról beszélt, amiről szerintük kellett volna.

Lesz-e székely autonómia?

Fogytán a hit, és ez nem a székelyek hibája. A keserű tapasztalatok hosszú távon a legelhivatottabbakat és legoptimistábbakat is elbizonytalanítják.

77 cikk 1/8 oldal

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!