2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja
Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/poszt-trauma/nemet-multi-szerint-megis-csak-van-isten-2193943/

A német multi szerint mégiscsak van Isten

Visszaállítják a kereszteket?

A napokban akadtunk ki azon (és úgy látszik még sokan mások), hogy egy német tulajdonú élelmiszer-multi a görögnek beállított termékei csomagolásán felhasznált, a Santorinin található híres Athanaszisz templomot ábrázoló képekről leretusálta a kereszteket. Már akkor is az a kérdés merült fel bennünk, hogy: Warum?

A válasz akkor az volt, hogy (és most idézet következik napjaink Európájából): senkinek a meggyőződését sem akartuk megsérteni a csomagolással.

Egy, a világörökség részét képező templom „tetejét”, vagy ha úgy jobban tetszik: épületegyüttest sikerült megcsonkítani. Keresztényteleníteni. Európában.

Hálistennek, azért működik még az önvédelmi reflex, mert mindezek után olyan internetes (ellen)véleménycunami robbant ki a közösségi médiában, hogy a nagy német multi (a kicsi, a pici) bocsánatot kért. Imígyen: „Elnézést kérünk mindazoktól, akiket az Eridanous termékcsalád dizájnja megsértett. Hibát követtünk el, amit igyekszünk mihamarabb kijavítani, és kiemelt prioritással kezelni.” (- mondjuk, ez is ügyes fából vaskarika készítés.)

Kérdés: visszateszik-e a kereszteket?

Várjuk a valóságot mutató csomagolást (a beltartalomról már nem is beszélve)!

Hirdetés

Kiemelt

Hosszabb a szezon a Balatonnál

A hazai kereskedelmi szálláshelyek vendégeinek 15,3 százalékát, vendégéjszakáinak 20 százalékát regisztrálták az év első hét hónapjában a Balatonon.

Poszt-trauma

Divatdiktátorok szeszélye vagy tudatos provokáció?

Ön felvenné ezeket a ruhadarabokat?

Az emberéletekkel igenis el kell számolni

Hány halott kell még a bevándorláspártiaknak?

A próféta lenyomta az angolokat

Muhammad a legnépszerűbb név Angliában.

Óriásplakátokkal számolja fel önmagát a Jobbik?

Jöhet a fél évig tartó mocskolódás 1100 óriásplakáton.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!