2017. november 21., kedd, Olivér napja
Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/poszt-trauma/nemet-multi-szerint-megis-csak-van-isten-2193943/

A német multi szerint mégiscsak van Isten

Visszaállítják a kereszteket?

A napokban akadtunk ki azon (és úgy látszik még sokan mások), hogy egy német tulajdonú élelmiszer-multi a görögnek beállított termékei csomagolásán felhasznált, a Santorinin található híres Athanaszisz templomot ábrázoló képekről leretusálta a kereszteket. Már akkor is az a kérdés merült fel bennünk, hogy: Warum?

A válasz akkor az volt, hogy (és most idézet következik napjaink Európájából): senkinek a meggyőződését sem akartuk megsérteni a csomagolással.

Egy, a világörökség részét képező templom „tetejét”, vagy ha úgy jobban tetszik: épületegyüttest sikerült megcsonkítani. Keresztényteleníteni. Európában.

Hálistennek, azért működik még az önvédelmi reflex, mert mindezek után olyan internetes (ellen)véleménycunami robbant ki a közösségi médiában, hogy a nagy német multi (a kicsi, a pici) bocsánatot kért. Imígyen: „Elnézést kérünk mindazoktól, akiket az Eridanous termékcsalád dizájnja megsértett. Hibát követtünk el, amit igyekszünk mihamarabb kijavítani, és kiemelt prioritással kezelni.” (- mondjuk, ez is ügyes fából vaskarika készítés.)

Kérdés: visszateszik-e a kereszteket?

Várjuk a valóságot mutató csomagolást (a beltartalomról már nem is beszélve)!

Hirdetés

Kiemelt

Leváltják Robert Mugabét

A kormánypárt hivatalosan is értesítette a múlt heti katonai puccs nyomán házi őrizetbe helyezett Mugabét, hogy megfosztották pártelnöki tisztségétől.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Bokros agymenése

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!