2018. január 18., csütörtök, Piroska napja
Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/poszt-trauma/megvan-az-ujabb-betu-az-lmbtq-sok-neveben-2656411/

Megvan az újabb betű az LMBTQ-sok nevében

dailymail.co.uk

Egy húszéves floridai nő szerelmes Tetrisbe, olyannyira, hogy feleségül szeretne menni hozzá. Ebben nem lenne semmi különös, ha nem tudnánk, hogy Tetris egy ügyességi és logikai online videojáték.

A furcsa vonzódású Noorul Mahjabeen Hassan szíve korábban a Pierre névre keresztelt számológépért repesett, de ahogy lenni szokott, amint meglátta Tetrist, csapot-papot otthagyott érte.

Komolyra fordítva a szót, arra azért kíváncsiak lennénk, hogy csak nem az LMBTQ-mozgalom tenne neve után egy újabb betűt?

Illetve, az is érdekes, látta-e őt esetleg egy szakorvos, netán vannak-e a fiatalnak szülei, akik megpróbálnák a normális útra terelni.

Bennünk eme történetet olvasva egy régi, ismert kabaréjelenetben feltett kérdés merült fel: emberek, ezek után mi jöhet még?

Kiemelt

Novák Katalin: Elismerés illeti azokat, akik segítenek, hogy hazánk családbarát ország legyen

A családok éve elsősorban a figyelemről, a családbarát gondolkodásról szól – mondta a politikus, és arra kérte az újságírókat, hogy segítsenek közvetíteni ezeket az értékeket.

Poszt-trauma

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Elképesztő információ látott napvilágot

Élő adásban vedlett álcivillé a Független Diákszervezet.

Űrhajóval még nem jöttek

A bevándorlás egy álprobléma.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!