2017. április 28., péntek, Valéria napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/trianonon-kuncognak-1418839/

Trianonon kuncognak

Ezt a pár sort azok figyelmébe ajánlom, akikben még nem kristályosodott ki igazán, hová tegyék magukban a Magyar Kétfarkú Kutya Párt nevű társaságot. Jópofa, vicces csapat? Feszültségoldó, jámbor brigád? Idétlenkedő kretének? Én kezdettől az utóbbiak táborát erősítettem…

Eddig.

Kétfarkúék Facebook-oldalán tegnap az alábbi bejegyzést olvashattuk: „Szeretnénk megszólítani a nagymagyar szavazókat is az olimpia ellen végett.” A szöveg alatt Nagy-Magyarország nemzetiszínű térképe, benne a felirat: „Vesszen a triatlon”.

Most nem azt fogom ideírni, amit a szívem – ha úgy tetszik, a „nagymagyar” szívem – diktálna, mert az nyomtatásban úgysem jelenhetne meg. Lábjegyzetet sem írok hozzá. Álljon itt helyette Kovács Gergely Kétfarkú-elnök egyik korábbi nyilatkozatából néhány sor: „Itt vannak azok, akiknek erős a nemzeti érzésük. Nem a legnagyobb f…ra [az eredetiben nem kipontozva] gondolok, hanem normális emberekre, akiknek például fontos Trianon. Velük teljesen értelmetlen kötekedni.”

Meg néhány mostani komment: „Patkányok vagytok! Sok mindenből lehet gúnyt űzni, de a legnagyobb magyar tragédiából nem kellene. A ti fajtátoknak semmi sem szent!”, „Eddig csíptem a Kutya pártot, de kezd Charlie Hebdó-sodni.”, „Ritka tetű egy párt vagytok. Meg emberek is…”, „A bomlasztáson kívül érdemi koncepciótok nincs.”, „Ugye, a jövőben holokausztos viccek is lesznek az oldalon?”

Mégiscsak hozzáteszek egy lábjegyzetet! Végül is itthon vagyok.

A „nagymagyaroknak” aposztrofált magyaroknak írom: a stílust figyeljétek!

A derűs sündörgéssel érkező, mikrofonhoz kéredzkedő vicces „civileket”. Lám, milyen hamar levetkőzik a lámpalázukat, milyen fürgén váltanak! Már nagymagyaroznak, Trianonon kuncognak… Ugye, milyen ismerős?

Kiemelt

Országjárásba kezd a Fidesz

Hidvéghi Balázs kifejtette: a következő három hétben valamennyi választókerületben, 120-130 helyszínen lesznek nyilvános fórumok.

Poszt-trauma

Túltolta a béreket a Hír TV

Jól fizet Simicska tévéje, csak meddig?

Gyurcsány mégis megszerezte a dokumentumokat

Csak nem azokat.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 4.

A polip működése, nyomásgyakorlása a médián keresztül mutatható be legegyszerűbben.

Verhofstadt a liberálisok utolsó reménye

Az EP liberális frakcióvezetője könyvégetést vizionált Magyarországon.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!