2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/rank-szamolt-k-o-1955659/

Ránk számolt – K. O.

Van úgy, hogy nyaralás közben sem tud rendesen kikapcsolni az ember. Ahelyett, hogy átadná magát a pihenésnek, munkahelyi problémákon tépelődik, viszi magával az otthoni nyavalyákat. Szegény Kálmán Olgával is ez történhetett a minap. Nemhogy önfeledten napfürdőzne a kies Ibizán, szakmai tartalmú levéllel jelentkezett közösségi oldalán. „Hahó, magatokat újságírónak nevező enter billentyűk! – írta a Simicska-tv megmondóasszonya. – Szóltam előre, hogy fölösleges hülyeségeket írni felmondásról, kirúgásról, nézettségről. Bár tudom, hogy ez utóbbi különösen fájhat a kenyéradóitoknak, nehéz megemészteni, hogy a Hír TV tájékoztat, nem agyat mos, és még nézik is sokan, nagyon sokan (…)”

Mi van? Mi fáj? Milyen enter billentyűk?… Figyelmesebben olvasom tovább.

„ (…) Szóval, szóljatok már a főnöknek (szerintem nem vagyunk cimbik vele itt a Facebookon, ezért nem látja – bár ki tudja…), hogy szívesen válaszolok személyesen is, ha kérdése van. Árpád! Itt vagyok én is Ibizán, ha van kérdés, Egyenesen felteheted, mielőtt bármit megírattatsz. Igaz, mi nem a bulinegyedben vagyunk, és napközben ritkán érek rá, mert uno kártyázunk a férjemmel és a gyerekeinkkel, de összefuthatunk valahol egy fagyizóban. Üdv! K. O.”

Ja, hogy ez egy szatirikus bejegyzés – sőt, körlevél – akar lenni a „másképpen gondolkodó” kollégákhoz? Miközben a szerző nem ér rá, mert kártyát vet, azért mégis ír az „enter billentyűknek”, meg Árpáddal is készséggel összefutna egy fagyira… Nézem a mellékelt fotón az önfeledt nyaralót alakító megmondóasszonyt. Mintha zaklatottság érződne a napszemüveg mögül. Csak nem szakmai féltékenység áll mögötte, amiért a helyettesíteni beugró Csintalan Sándor nagyot alakított a múltkori Olga-műsorban? Megjegyzem, tényleg korszakos volt, amikor a kolléga, együtt keseregve a tömlöcbe induló Tátrai Miklóssal, lehülyézte önmagát. Olga asszony tudna ilyet?

Hirdetés

Kiemelt

A terrorizmus áldozatainak jogairól egyeztetnek a visegrádi és a Benelux-országok

Terrortámadás esetén az áldozatok „merőben új kategóriája” jelenik meg: ártatlan emberek, akik utcán sétálnak vagy szórakozóhelyen vannak – mondta a miniszter.

Poszt-trauma

Gyurcsánynak bele kellett rúgnia a határon túli magyarokba

Gulyás Marcinak viszont köszönetet mondott.

Divatdiktátorok szeszélye vagy tudatos provokáció?

Ön felvenné ezeket a ruhadarabokat?

Az emberéletekkel igenis el kell számolni

Hány halott kell még a bevándorláspártiaknak?

A próféta lenyomta az angolokat

Muhammad a legnépszerűbb név Angliában.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!