2017. május 25., csütörtök, Orbán napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/metrohuzat-1496242/

Metróhuzat

„Nagyon érdekes – kezdte anekdotáját Demszky Gábor –, hogyan született az OLAF (Európai Csalás Elleni Hivatal) metrójelentése.”

A megújult Hír TV Egyenesen Kálmán Olgával minapi műsorában osztotta meg a történetet a korábbi szabad demokrata főpolgármester; s mivel itt nem akasztotta meg senki a bevezető mondatok orbitális hazugságai után, zavartalanul ráépíthette a „nagyon érdekes” történetet.

Íme, a Demszky-verzió. 2010-ben, amikor a Fidesz megszerezte a kétharmadot, Orbán Viktor leváltotta az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökét, és kinevezte a saját emberét, Domokos Lászlót, aki nyomban vizsgálatba kezdett a 4-es metró körül. Készíttetett egy százoldalas jelentést, amely irdatlan (és természetesen valótlan) veszteséget állapított meg. Erről persze feljelentés készült – voltaképpen ez alapján állította össze mostani vádjait a megvezetett OLAF – mesélte a tévénézőknek szegény, hírbe hozott Demszky.

Ehhez képest (emlékeztet a PestiSrácok.hu) ezt a bizonyos ÁSZ-vizsgálatot nem 2010-ben, hanem 2009-ben (még Bajnai Gordon pislogása idején) rendelte el Kovács Árpád ÁSZ-elnök (vagyis nem Domokos László), akit mellesleg nem „leváltottak”, csupán lejárt a mandátuma 2009. december 31-én. A többi stimmel.
Igazából nem is csodálkozom, hogy Demszky ezt a „metróátiratot” miért nem az Országgyűlés gazdasági bizottsága előtt adta elő (oda el sem ment), helyette a Hír TV-ben, előtte meg a Budai Liberális Klubban panaszkodott a piszok Orbán-rezsimre, illetve a Klubrádió hallgatóit tájékoztatta, mennyire ártatlan.

Csak szólok: Demszky mellett az MSZP–SZDSZ-ámokfutás többi emblematikus anyaszomorítója (Hagyó, Hunvald, néhai Verók és mások) ellen sem a Fidesz-korszakban kezdődött eljárás, nem Orbán Viktor adott rájuk „kilövési parancsot” – már az előző ciklusban is megérezték, hogy szaguk van…

Hirdetés

Kiemelt

A manchesteri merénylőnek szinte az egész családja terroristagyanús

A brit sajtó szerint az al-Kaidával is kapcsolatba hozható a manchesteri robbantó, Salman Abedi letartóztatott apja.

Poszt-trauma

Liberáliséknál a „vidékies” egy szitokszó

Ráadásul a „vidékies” a „fiatal” is összeférhetetlen!

Libabőr: a politikus már 1899-ben megjósolta Európa sorsát

Megdöbbentő üzenet a múltból.

Az agresszió bármikor megismétlődhet!

Olga néni karjaiban kötnek ki, pedig egy gyermekpszichológus többet érne.

Újabb dermesztő Soros-akta került nyilvánosságra

800 millió dollárral fogad a spekuláns.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!