2018. január 16., kedd, Gusztáv napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/koszonik-gyurcsanynak-2623009/

Köszönik Gyurcsánynak

A „Gyurcsány rosszindulata…” kezdetű mondatokra az olvasó nem szokta fölkapni a fejét (nincs hírértéke a kijelentésnek) – legföljebb, ha az így folytatódik: „…még a hatalomvágyánál is nagyobb”.
Most, hogy zajlik a Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtése a kettős állampolgárok szavazati jogának megakadályozásáért, tényleg fölkaphatjuk a fejünket… A Vezér rosszindulata erősebb a hatalomvágyánál.
Idézet a párt közleményéből:

„A Fidesz az ünnepek alatt is a magyar adófizetők pénzéből kampányol olyan kettős állampolgárok szavazataiért, akik soha nem éltek itt, soha nem fizettek itt adót és nem is viselik a döntésük következményét. (…) A DK folytatja az aláírásgyűjtést azért, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt itt.” Satöbbi.

Régi nóta. Épeszű ember, sőt még a Vezér is pontosan tudja, hogy a Gyurcsány-országlás alatt megtartott, a határon túliakat megtagadó 2004-es népszavazás nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a nemzeti oldal később lavinaszerű győzelmet arasson a választáson, s azóta is az ország élén álljon.

A nemzet hitvány megtagadása (megspékelve a 2006-os őszödi beszéddel, majd az őszi rendőrrohamokkal) nem maradt megválaszolatlan. Gyurcsány egyebek közt ezzel a most újraélesztett hazugságkampánnyal vívta ki az ország legelutasítottabb politikusa címet. A hatalomra törő embert a saját rosszindulata terítette le – az élet bölcs rendező.

(Aljasságának ráadásul logikája sincsen. Hiszen a határon túliakat megtagadó ember, ha rajta múlna, kontroll nélkül beengedné a Délvidéken tolongó migránsokat. Gyurcsány a lakosság elsöprő többségével szemben úgy tartja, a bevándorlás nem jelent semmi kockázatot.)

Egy kommentben olvasom:

„Külön köszönetet mondunk a Fidesz leendő, 2018-as győzelméért is Gyurcsány Ferencnek. Az ő fáradhatatlan munkája nélkül nem sikerült volna.” Stimmel.

Kiemelt

De kinek kell egy bohóc?

Magyarország első újcirkusztársulata mozgásszínházi eszközökkel és az előadók személyiségét karakterré formálva túllép a hagyományos cirkuszszámokon.

Poszt-trauma

Megfeszítették a vásárhelyi plébánost

Farkasbőrbe bújt bárány férkőzött a hívek közé.

A hülyeségnek úgy tűnik, nincs határa

Magyarországnak szerencsére kerítéssel védett.

Aczél Endre ezúttal Balczó Andrásba rúgott bele

Szabadnépes stílus.

Jöhet a 45 millió ukrán!

A „demokratikus” baloldalt a tények továbbra sem zavarják.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!