2017. május 27., szombat, Hella napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/konrad-jo-buli-1593775/

Konrád: Jó a buli

A remek hangulat sokáig fenntartható, bár az is elképzelhető, hogy így sem lehet „jobb belátásra” kényszeríteni a csökönyös kormányt.

A Kossuth-díjas író tovább zsidózik. Hét hete sincs, hogy Konrád György, az egykori SZDSZ-alapító Orbán Viktorhoz intézett nyílt levelében ekképpen fogalmazott: „Az ön propagandagépezete göbbelsi lendülettel a zsidó Sorosban mutatja fel a nemzetnek és a világnak minden bajok okozóját (…), ön a hatalmának önkényes meghosszabbítása érdekében a ravasz és képmutató politikai antiszemitizmus szólamtárából két marokkal merít.”

Levelének végén a kivételes ember felszólította Magyarország miniszterelnökét: „a legderekabb hazafias cselekedete az lenne, ha lemondana”. A visszafogottságát ezúttal mellőző entellektüel hisztérikus szózata még a jámbor olvasókat is meghökkentette – a kevésbé jámborok viszont nem hagyták szó nélkül a tenyeres-talpas tempót: „Mire föl zsidózik itt ez a leharcolt ember?”, „Ha valami nem a szájuk íze szerint történik, az már antiszemitizmus?” stb.

Sok értelme azonban nem volt a kritikáknak, ahogyan arról minap is meggyőződhettünk. A Hír TV-nek nyilatkozó Konrád nagyjából ott folytatta, ahol abbahagyta. Szerinte „csak a vak nem látja, és a süket nem hallja”, hogy ami most a CEU és Soros György körül zajlik, abba bizony a zsidózás is vastagon belefoglaltatik. Mégpedig azért – magyarázta a bölcs –, mert a Fidesz így akarja elkanalazni Vonáéktól azokat a szavazókat, akik nosztalgiával gondolnak a Jobbik korábbi antiszemita retorikájára.

Konrád ember azt is elmondta a műsorvezetőnek, úgy látja, az elmúlt napok egymásba érő tüntetései olyanok, mint egy jól sikerült, fergeteges buli. A remek hangulat sokáig fenntartható, bár az is elképzelhető, hogy így sem lehet „jobb belátásra” kényszeríteni a csökönyös kormányt. Akkor pedig – itt egy kis hatásszünetet tartott a látnok – „egy erőszakosabb dolog jöhet”.

Vajon mi? Gyuri bácsi is kimegy a flaszterre rendőröket lökdösni? Tovább zsidózik?

Hirdetés

Kiemelt

G7-csúcs zárónyilatkozat: mindenkinek joga van megvédeni saját határát

A migránsok jogainak elismerésével együtt az államok saját határaik ellenőrzéséhez való szuverén jogát is hangsúlyozza a G7-csoport szombati zárónyilatkozata.

Poszt-trauma

Újabb szintet lépett a liberális idiotizmus

Teljesen természetes az iszlamista terror.

Ki nem mond igazat: a ballib média, vagy Juncker?

De mi „belgák” most hova álljunk?

Botka és a kerítés

... meg Orbán, aki nem engedi be a migránsokat

Liberáliséknál a „vidékies” egy szitokszó

Ráadásul a „vidékies” és a „fiatal” is összeférhetetlen!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!