2017. április 26., szerda, Ervin napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/konrad-jo-buli-1593775/

Konrád: Jó a buli

A remek hangulat sokáig fenntartható, bár az is elképzelhető, hogy így sem lehet „jobb belátásra” kényszeríteni a csökönyös kormányt.

A Kossuth-díjas író tovább zsidózik. Hét hete sincs, hogy Konrád György, az egykori SZDSZ-alapító Orbán Viktorhoz intézett nyílt levelében ekképpen fogalmazott: „Az ön propagandagépezete göbbelsi lendülettel a zsidó Sorosban mutatja fel a nemzetnek és a világnak minden bajok okozóját (…), ön a hatalmának önkényes meghosszabbítása érdekében a ravasz és képmutató politikai antiszemitizmus szólamtárából két marokkal merít.”

Levelének végén a kivételes ember felszólította Magyarország miniszterelnökét: „a legderekabb hazafias cselekedete az lenne, ha lemondana”. A visszafogottságát ezúttal mellőző entellektüel hisztérikus szózata még a jámbor olvasókat is meghökkentette – a kevésbé jámborok viszont nem hagyták szó nélkül a tenyeres-talpas tempót: „Mire föl zsidózik itt ez a leharcolt ember?”, „Ha valami nem a szájuk íze szerint történik, az már antiszemitizmus?” stb.

Sok értelme azonban nem volt a kritikáknak, ahogyan arról minap is meggyőződhettünk. A Hír TV-nek nyilatkozó Konrád nagyjából ott folytatta, ahol abbahagyta. Szerinte „csak a vak nem látja, és a süket nem hallja”, hogy ami most a CEU és Soros György körül zajlik, abba bizony a zsidózás is vastagon belefoglaltatik. Mégpedig azért – magyarázta a bölcs –, mert a Fidesz így akarja elkanalazni Vonáéktól azokat a szavazókat, akik nosztalgiával gondolnak a Jobbik korábbi antiszemita retorikájára.

Konrád ember azt is elmondta a műsorvezetőnek, úgy látja, az elmúlt napok egymásba érő tüntetései olyanok, mint egy jól sikerült, fergeteges buli. A remek hangulat sokáig fenntartható, bár az is elképzelhető, hogy így sem lehet „jobb belátásra” kényszeríteni a csökönyös kormányt. Akkor pedig – itt egy kis hatásszünetet tartott a látnok – „egy erőszakosabb dolog jöhet”.

Vajon mi? Gyuri bácsi is kimegy a flaszterre rendőröket lökdösni? Tovább zsidózik?

Kiemelt

Nyolcgólos Ferencváros-győzelem

A címvédő Ferencváros esélyt sem adott ellenfelének, a harmadosztályú Budafoknak a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében: Thomas Doll együttese 8-0-ra ütötte ki riválisát.

Poszt-trauma

Perre fel!

Január elseje után bárki perre mehet a rosszul elhelyezett KRESZ-táblák ügyében.

Egy Komáromy egy csecsen

Új hős született.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 2.

Így és ezért válhat a „független sajtóorgánum”, a hírgyár távolról irányított hírmanipulációs és politikai agitációs központtá.

Így kell Soros György lelkét simogatni

Ahogy a 444-nél a független, szabad újságírást értelmezik

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!