2017. december 11., hétfő, Árpád napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/kell-hely-masoknak-2506885/

Kell a hely másoknak

Néhai Csurka István Magyar Fórum-cikkeit olvasgatom még a kilencvenes évekből. Jövőbe látó írás valamennyi.

1998. február 8-án írta a következőket: „A végső cél a Magyarság kipusztítása. Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely másoknak. Ez a kor, amelyben élünk, különösen az, ami ránk következik a jövendő században, a Népvándorlás kora. A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak.”

Mondom, 1998-ban, csaknem húsz éve született ez a cikk. Akkor, amikor a magát az ország szürkeállományának tartó, öntelt és arrogáns SZDSZ rendre harsányan leszólta, sőt lenácizta Csurkát. (Azt az embert, aki már a rendszerváltás első évei-től megjósolta és papírra vetette, mire számíthat a nemzet, ha nem szabadul meg tőlük, a politika parazitáitól.) Csurka nem tévedett. Diagnózisa hajszálpontos volt.

„A nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást, mert ez az érdekük – folytatódik a cikk. – Az USA a NATO-n keresztül már beérkezett Európa közepébe, és most a saját igényeinek megfelelően néplerakatot akarnak csinálni Európa és Oroszország között. (…) A trianoni határok között Magyarországon húszmillió ember is elfér, de belátható időn belül ebből csak hétmillió lesz a magyar és négymillió cigány, a többi kilenc pedig mindenféle vegyes, akkor Magyarország nemzetközi néplerakat lesz (…) ”

A túloldal mindvégig megpróbálta lejáratni Csurkát és gondolatait. Bár lepattantak róla, s az idő lemeztelenítette őket, ma is folytatják.

Ébresztő!

Kiemelt

Havast védi Vonáék lapja

Baukó Éva és Molnár Anikó után Gesztesi Károly is megszólalt Havas Henrik ügyében, a színész szerint a televíziós rendszeresen zaklatta Liptai Claudiát, amikor közösen vezettek műsort.

Poszt-trauma

Magyar szívvel: Big Mac-index

A Big Mac reklámarca lesz Vona Gábor?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!