2017. május 27., szombat, Hella napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/kacaj-terror-hazanal-1590343/

Kacaj a Terror Házánál

A nemzetközivé lett budapesti anarchista show színes programjainak egyikét bizonyos Magonyosi Árpád mutatta be még csütörtökön az Andrássy úti Terror Háza Múzeum előtt. A vállalkozó szellemű szabadságharcos megismételte a Sándor-palotánál fellépő Gulyás Márton korábbi attrakcióját, azzal a különbséggel, hogy – az ügyetlenkedő sztárprovokátorral szemben – az ő festékes flakonja eltalálta az épületet. A Magonyosi-kunszt több szempontból is kilógott a spartakiád addigi menetéből. Részben megmutatta, nem csak kétbalkezes anarchisták alkotják a brigádot, részben jelezte, mindenféle ötlet helyet kaphat az ifjak repertoárjában. Határ a csillagos ég… („Megpróbálom rekonstruálni azt, amit a Marciék csináltak” – közölte fellépése előtt a dobóatléta.) Hogy Magonyosi előadó csak szimpla elmebeteg, esetleg magányos elkövető, nem tudni. Az Andrássy úti felkelőknek mindenesetre határozottan tetszett a produkció, kacajjal, vastapssal jutalmazták a festékhajigáló embert.

A Soros-műsorba simán belefért a Terror Háza meggyalázása. Hogy az épület oldalán – a Hősök falán – a nemzet szabadságáért életüket áldozó emberek portréi állnak? Hát aztán? A mai „szabadságharcosoknak” ez semmit sem számít. Vajon Magonyosi Árpi a Duna-parti cipőkkel is megtenné-e ezt, mint ahogy egy jobbikos képviselő is beléjük köpött pár éve?

A kommentelők közt kevés az ujjongó. „Rohadt, mocsok csőcselék – írja egyikük –, menjetek oda és térdepeljetek le apáitok borzalma előtt! Szemét, bűzös banda, mit cselekedtetek?! Nézzetek csak a fényképekre, mind fiatal munkásszármazású volt… Éppen azokat gyalázzátok, akik a szabadságjogokért haltak meg. Azokért a jogokért, amelyekért most hőbörögtök!”

Mindez még a nagyhéten történt. Hogyan mondta Jézus a kereszten: „Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!”
Vagy nagyon is tudják.

Hirdetés

Kiemelt

G7-csúcs zárónyilatkozat: mindenkinek joga van megvédeni saját határát

A migránsok jogainak elismerésével együtt az államok saját határaik ellenőrzéséhez való szuverén jogát is hangsúlyozza a G7-csoport szombati zárónyilatkozata.

Poszt-trauma

Újabb szintet lépett a liberális idiotizmus

Teljesen természetes az iszlamista terror.

Ki nem mond igazat: a ballib média, vagy Juncker?

De mi „belgák” most hova álljunk?

Botka és a kerítés

... meg Orbán, aki nem engedi be a migránsokat

Liberáliséknál a „vidékies” egy szitokszó

Ráadásul a „vidékies” és a „fiatal” is összeférhetetlen!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!