2017. március 26., vasárnap, Emánuel napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/juhasz-a-futyulo-1479562/

Juhász, a fütyülő

Ha tehetné, továbbra is a fütyülőjével babrálna az Együtt minipárt elnöke. Juhász Péter Facebook-videóban jelentette be, hogy a rendőrség nem engedélyezte a március 15-én a Nemzeti Múzeumhoz tervezett Együtt-fütyülést.

A notórius főfütyülő szerint ez törvénytelen, ilyesmit csak akkor tilthat meg a rendőrség, ha az akadályozza a közlekedést vagy a népképviseleti szervek munkáját. Juhász fütyül a főkapitány indoklására, aki a Fővárosi Munkaügyi Bíróság 2015. januári határozatából idéz: „Március 15-e olyan kiemelt nemzeti ünnep, melynek történelmi jelentősége mint speciális körülmény mérlegelési mozgásteret indokol az állam oldalán a gyülekezési jog korlátozásában.”

Hogy miért akar már megint füttyögni a rókaképű ember? (Akit egyébként – könnyesre kacagtam magam – MSZP-sek fütyültek ki nemrég egy lakossági fórumon.) Íme: „Követeljük, hogy Orbán Viktor hallgassa meg személyesen is a magyar népet. Adjon lehetőséget arra, hogy ne csak füttyszóval, hanem tartalmi felvetésekkel is befolyásoljuk Magyarország sorsát.” Úgy mondja ezt a lánglelkű kendermagos, mintha feloszlatták volna az Országgyűlést, az ellenzéki pártokat meg a teljes sajtót, és már csak az ő fütyülője maradt…

Juhász Péter átlátszó, mint a liberális hírportál. Miközben hülyének nézi a környezetét, rém rafináltnak gondolja magát. Arra játszik, hogy orbáni diktatúráról szavalhasson, ahol már fütyülni sem engedik a szegény embert. Erre biztosan rácuppan majd a megfelelő hazai és nemzetközi ajvéksajtó… Ha történetesen mégsem tiltanák be a randalírozást, és az Együtt-fütyülőket felpofozná az ünnepelni vágyó tömeg, az sem rossz: „Lám, az Orbán-rezsim tétlenül szemléli a tüntetők bántalmazását!”

Egy a lényeg: mártírrá lenni mindenképpen.

A fütyülő, amit Juhászék a kezükben szorongatnak, csak eszköz.

Meg az elnök szimbóluma.

Hirdetés

Kiemelt

Kósa Lajos: elgurult a gyógyszer Strasbourgban

A strasbourgi Európai Emberi Jogi Bíróság messze túlterjeszkedett minden határon, amikor Magyarországgal szemben a bangladesi menekültek ügyében ítéletet hozott.

Poszt-trauma

Újra lesújtott a genderterror

Ezúttal Amerikában.

Botka olyat kapott, hogy a fal adta a másikat

Kilövési engedély.

Bróker-ügy: Kulcsár leülte, a szocialisták megúszták

Pedig több ismert szocialista politikust is hírbe hoztak a botránnyal.

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!