2017. május 25., csütörtök, Orbán napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/juhasz-a-futyulo-1479562/

Juhász, a fütyülő

Ha tehetné, továbbra is a fütyülőjével babrálna az Együtt minipárt elnöke. Juhász Péter Facebook-videóban jelentette be, hogy a rendőrség nem engedélyezte a március 15-én a Nemzeti Múzeumhoz tervezett Együtt-fütyülést.

A notórius főfütyülő szerint ez törvénytelen, ilyesmit csak akkor tilthat meg a rendőrség, ha az akadályozza a közlekedést vagy a népképviseleti szervek munkáját. Juhász fütyül a főkapitány indoklására, aki a Fővárosi Munkaügyi Bíróság 2015. januári határozatából idéz: „Március 15-e olyan kiemelt nemzeti ünnep, melynek történelmi jelentősége mint speciális körülmény mérlegelési mozgásteret indokol az állam oldalán a gyülekezési jog korlátozásában.”

Hogy miért akar már megint füttyögni a rókaképű ember? (Akit egyébként – könnyesre kacagtam magam – MSZP-sek fütyültek ki nemrég egy lakossági fórumon.) Íme: „Követeljük, hogy Orbán Viktor hallgassa meg személyesen is a magyar népet. Adjon lehetőséget arra, hogy ne csak füttyszóval, hanem tartalmi felvetésekkel is befolyásoljuk Magyarország sorsát.” Úgy mondja ezt a lánglelkű kendermagos, mintha feloszlatták volna az Országgyűlést, az ellenzéki pártokat meg a teljes sajtót, és már csak az ő fütyülője maradt…

Juhász Péter átlátszó, mint a liberális hírportál. Miközben hülyének nézi a környezetét, rém rafináltnak gondolja magát. Arra játszik, hogy orbáni diktatúráról szavalhasson, ahol már fütyülni sem engedik a szegény embert. Erre biztosan rácuppan majd a megfelelő hazai és nemzetközi ajvéksajtó… Ha történetesen mégsem tiltanák be a randalírozást, és az Együtt-fütyülőket felpofozná az ünnepelni vágyó tömeg, az sem rossz: „Lám, az Orbán-rezsim tétlenül szemléli a tüntetők bántalmazását!”

Egy a lényeg: mártírrá lenni mindenképpen.

A fütyülő, amit Juhászék a kezükben szorongatnak, csak eszköz.

Meg az elnök szimbóluma.

Hirdetés

Kiemelt

A manchesteri merénylőnek szinte az egész családja terroristagyanús

A brit sajtó szerint az al-Kaidával is kapcsolatba hozható a manchesteri robbantó, Salman Abedi letartóztatott apja.

Poszt-trauma

Liberáliséknál a „vidékies” egy szitokszó

Ráadásul a „vidékies” a „fiatal” is összeférhetetlen!

Libabőr: a politikus már 1899-ben megjósolta Európa sorsát

Megdöbbentő üzenet a múltból.

Az agresszió bármikor megismétlődhet!

Olga néni karjaiban kötnek ki, pedig egy gyermekpszichológus többet érne.

Újabb dermesztő Soros-akta került nyilvánosságra

800 millió dollárral fogad a spekuláns.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!