2017. május 25., csütörtök, Orbán napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/hatareset-1494037/

Határeset

Már megint lesújtott ránk az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB).

Keddi hír: „A magyar hatóságok az emberi jogok európai egyezményét megsértve tartottak fogva két bangladesi menedékkérőt 2015 őszén a röszkei tranzitzónában, későbbi visszaküldésük Szerbiába pedig azzal a kockázattal járt, hogy embertelen bánásmódnak lesznek kitéve görögországi befogadóközpontokban”.

Van valami visszatérően mániákus abban, ahogyan időről időre fogást talál Magyarországon a strasbourgi jogásztársaság. Így visszatekintve nem emlékszem, volt-e olyan hónap mostanában, hogy ne sóztak volna a nyakunkba valami elmarasztalásfélét „az európai jogok” megsértése miatt. Két megátalkodott retrókommunistának (Fratanoló János, Vajnai Attila) például azért kellett fizetnünk milliós bánatpénzt, mert az EJEB szerint az elvtársak – szemben a magyar törvényekkel – igenis jogszerűen viselhetnek kabátjuk hajtókáján vörös csillagot.

Korábban Hagyó Miklós volt szocialista városvezető a barátságtalan hazai tömlöcviszonyokért cserébe kapott tetemes kárpótlást. (Szegénynek megsérültek az emberi jogai, ugyanis fölfázott a nyirkos zárkában, ráadásul a hiányzó komfort miatt néhány hónap alatt negyven kilót leadott – 134-ről 94-re fonnyadt.)

Galambos Lajos nyugállományú kémfőnöknek meg azért kellett fizetnünk tízezer eurót, mert az EJEB szerint túl sokáig kényszerült előzetesben üldögélni, amit már nagyon unt a boldogtalan… Volt olyan is, hogy vallási tevékenységet nem folytató, és így megszüntetett trükkös kisegyházaknak ítélt meg bánatpénzt a strasbourgi bíróság. Sorolhatnám tovább.

Most meg itt ez a legújabb „jogtiprás”… Volt képünk visszaküldeni a tranzitzónából a föltartóztatott idegeneket. Újabb milliókat fizethetünk, mert tettük a dolgunkat, védtük Európa schengeni határait.

Vajon a józan ész határait őrzi-e valaki?

Hirdetés

Kiemelt

A manchesteri merénylőnek szinte az egész családja terroristagyanús

A brit sajtó szerint az al-Kaidával is kapcsolatba hozható a manchesteri robbantó, Salman Abedi letartóztatott apja.

Poszt-trauma

Liberáliséknál a „vidékies” egy szitokszó

Ráadásul a „vidékies” a „fiatal” is összeférhetetlen!

Libabőr: a politikus már 1899-ben megjósolta Európa sorsát

Megdöbbentő üzenet a múltból.

Az agresszió bármikor megismétlődhet!

Olga néni karjaiban kötnek ki, pedig egy gyermekpszichológus többet érne.

Újabb dermesztő Soros-akta került nyilvánosságra

800 millió dollárral fogad a spekuláns.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!