2017. április 26., szerda, Ervin napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/egy-vicces-barany-1560085/

Egy vicces Bárány

Noha Bárány Balázs, a szocialisták alkalmi szóvivője is igyekszik vicces lenni, nyomába sem érhet legendás elődjének, Török Zsoltnak.

Bárány munkásságából hiányzik a vitaindító fölvezetés, a csípős kiszólás, a peremkerületi sárm, vagyis mindaz, amit a piros fejű, ötletdús ember meghonosított annak idején. Elődje még konfettis petárdát is robbantott az ATV stúdiójában. (Igaz, egyszer a vicces Törököt is megtréfálták, az egyik éjszakai buszjáraton fölismerték, majd nevetgélve szájon kapták.)

Hol van ehhez képest Bárány? Tavaly például meghökkenve, de nem kis örömmel észlelhette a balatonfüredi Hotel Flamingó személyzete, hogy a szálló bejárata előtt csapatnyi kamerás, fényképezőgépes érdeklődő álldogál, mellettük meg egy mikrofonba beszélő férfi időnként szenvedélyesen a négycsillagos épület felé mutogat. Az csak később derült ki, hogy a hadonászó szónok nem a szálloda szolgáltatásait méltatta – Bárány Balázs (ő volt a szpíker), abban a meggyőződésben intézett beszédet a jelenlévőkhöz, hogy odabent épp a Fidesz frakcióülése zajlik.

Ám a kormánypártiak egy másik szállóban tanácskoztak… Hősünknek az elmúlt tavasszal is volt egy derűs fellépése. Akkor a felcsúti Puskás-stadion bejáratánál elmondott leleplező szózata végén egy dedikált labdát próbált berúgni az ostorozott stadionba – csakhogy ez nem sikerült neki. Igaz, a pálya címét akkor eltalálta…

A minapi fellépése ennél is gyengébbre sikerült. A Podmaniczky utcában, egy óriásplakát előtt tartott sajtótájékoztatóján azt kívánta a tudomásunkra hozni, hogy nem Brüsszelt, hanem Orbánt kell megállítanunk. Ezt úgy akarta nyomatékosítani a vicces szpíker, hogy a plakát szlogenjére a Brüsszel szó helyére egy Orbán feliratot ragasztottak, vagyis ezt olvashattuk: Állítsuk meg Orbánt!

Roppant vicces volt, hehe.

Kiemelt

Nyolcgólos Ferencváros-győzelem

A címvédő Ferencváros esélyt sem adott ellenfelének, a harmadosztályú Budafoknak a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében: Thomas Doll együttese 8-0-ra ütötte ki riválisát.

Poszt-trauma

Perre fel!

Január elseje után bárki perre mehet a rosszul elhelyezett KRESZ-táblák ügyében.

Egy Komáromy egy csecsen

Új hős született.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 2.

Így és ezért válhat a „független sajtóorgánum”, a hírgyár távolról irányított hírmanipulációs és politikai agitációs központtá.

Így kell Soros György lelkét simogatni

Ahogy a 444-nél a független, szabad újságírást értelmezik

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!