2017. május 27., szombat, Hella napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/egy-vicces-barany-1560085/

Egy vicces Bárány

Noha Bárány Balázs, a szocialisták alkalmi szóvivője is igyekszik vicces lenni, nyomába sem érhet legendás elődjének, Török Zsoltnak.

Bárány munkásságából hiányzik a vitaindító fölvezetés, a csípős kiszólás, a peremkerületi sárm, vagyis mindaz, amit a piros fejű, ötletdús ember meghonosított annak idején. Elődje még konfettis petárdát is robbantott az ATV stúdiójában. (Igaz, egyszer a vicces Törököt is megtréfálták, az egyik éjszakai buszjáraton fölismerték, majd nevetgélve szájon kapták.)

Hol van ehhez képest Bárány? Tavaly például meghökkenve, de nem kis örömmel észlelhette a balatonfüredi Hotel Flamingó személyzete, hogy a szálló bejárata előtt csapatnyi kamerás, fényképezőgépes érdeklődő álldogál, mellettük meg egy mikrofonba beszélő férfi időnként szenvedélyesen a négycsillagos épület felé mutogat. Az csak később derült ki, hogy a hadonászó szónok nem a szálloda szolgáltatásait méltatta – Bárány Balázs (ő volt a szpíker), abban a meggyőződésben intézett beszédet a jelenlévőkhöz, hogy odabent épp a Fidesz frakcióülése zajlik.

Ám a kormánypártiak egy másik szállóban tanácskoztak… Hősünknek az elmúlt tavasszal is volt egy derűs fellépése. Akkor a felcsúti Puskás-stadion bejáratánál elmondott leleplező szózata végén egy dedikált labdát próbált berúgni az ostorozott stadionba – csakhogy ez nem sikerült neki. Igaz, a pálya címét akkor eltalálta…

A minapi fellépése ennél is gyengébbre sikerült. A Podmaniczky utcában, egy óriásplakát előtt tartott sajtótájékoztatóján azt kívánta a tudomásunkra hozni, hogy nem Brüsszelt, hanem Orbánt kell megállítanunk. Ezt úgy akarta nyomatékosítani a vicces szpíker, hogy a plakát szlogenjére a Brüsszel szó helyére egy Orbán feliratot ragasztottak, vagyis ezt olvashattuk: Állítsuk meg Orbánt!

Roppant vicces volt, hehe.

Hirdetés

Kiemelt

G7-csúcs zárónyilatkozat: mindenkinek joga van megvédeni saját határát

A migránsok jogainak elismerésével együtt az államok saját határaik ellenőrzéséhez való szuverén jogát is hangsúlyozza a G7-csoport szombati zárónyilatkozata.

Poszt-trauma

Újabb szintet lépett a liberális idiotizmus

Teljesen természetes az iszlamista terror.

Ki nem mond igazat: a ballib média, vagy Juncker?

De mi „belgák” most hova álljunk?

Botka és a kerítés

... meg Orbán, aki nem engedi be a migránsokat

Liberáliséknál a „vidékies” egy szitokszó

Ráadásul a „vidékies” és a „fiatal” is összeférhetetlen!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!