2017. szeptember 19., kedd, Vilhelmina napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/bunozunk-es-vedunk-2161681/

Bűnözünk és védünk!

A hírnek, miszerint Czeglédy Csaba ügyvédi irodája képviseli a Felcsúti Utánpótlás-nevelésért Alapítvánnyal perben álló, székesfehérvári DK-elnökasszonyt egy most folyó ügyben, két érdekessége is van. Az egyik pusztán a tény, hogy a június óta előzetesben üldögélő haramiának mind a mai napig működő, sőt virágzó irodája van – jóllehet maga a főnök pillanatnyi „akadályoztatása” miatt egy darabig nem vállal védenceket. (Prókátor uramat bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős – nagyjából hárommilliárd forintnyi – vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével vádolják; tizenhárom cimborája is tömlöcben várja a folytatást.) A másik érdekesség, hogy a szóban forgó Gyurcsány-párti hölgy nem más, mint Földi Judit, a DK-fesztiválok egyik emblematikus alakja. Judit asszony sűrűn szerepel a bulvárhírekben, egy ízben, akár egy vérbeli LMP-s, odaláncolta magát Hóman Bálint készülő szobrához.

Egy másik alkalommal a felcsúti kisvasút elé feküdt; fél órát hevert szegény a talpfák közt, merthogy elnézte a menetrendet… „Itt csak a cirkuszból értenek” – magyarázza a szilaj asszonyka, aki pár hónapja egy Horthy-szoborral kapcsolatos tüntetésen azért pofozkodott össze majdnem az antifasiszta ellenállók küldöttjével, mert nem jutottak dűlőre, melyikük jött előbb, ki hőböröghet elsőként a „felháborító alkotáson”. (A fehérvári delnő egyébként alig négy éve kezdett el politizálni. „Az őszödi beszéd fogott meg – mesélt az indulásról. – Ilyen őszinte dumát politikustól még nem hallottam.”)

Abban már kevesebb az érdekesség, hogy a Czeglédy-irodát megbízó Demokratikus Koalíciót (akárcsak a másik régi „munkáltatót”, az MSZP-t) láthatóan csöppet nem zavarja, hogy a diákmunka-szerződésekkel trükköző, áfacsaló – és visszaeső – Czeglédy doktor momentán a kaptárban múlatja az időt. Darabig aligha találkoznak. Hacsak nem odabent…

 

Hirdetés

Kiemelt

Kalmár gólokkal építkezik

Három kontinensen foglalkoztatnak klubcsapatok magyar labdarúgókat. Összeállításunkban azokra összpontosítunk, akik szóba kerülhetnek a magyar válogatott keret kialakításakor.

Poszt-trauma

Gyurcsány kíséretével a börtönbe

„Ártatlan ember” vonult be.

Van baj… és nincs baj

Egy nem kormány közeli médiummal.

Horn Gábort láthatóan nem zavarják a számok

A liberális politikus fogalomzavarban is szenved.

Mellbevágó üzenet az egykori Francia elnöktől

Már akkor látta...

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!