2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/arca-vagy-kudarca-2529532/

Arca vagy kudarca?

Miniszterelnök-jelöltje még nincs, de „arca” már van a Magyar Szocialista Pártnak. Molnár Gyula elnök javaslatára ezentúl Kunhalmi Ágnes kölcsönzi majd skatulyamosolyát a fáradt gyülekezet különféle marhaságaihoz. (Molnár szerint erre a tűzrőlpattant Ágnes asszony a legalkalmasabb.) A döntés még szombaton, a párt budapesti választási koordinációs ülésén született, ahol Hiller István választmányi elnök bejelentette: Tegyünk igazságot! címmel programot indítanak az igazság, a demokrácia és az európai Magyarország komálósainak gyámolítására – ennek keretében kell majd meggyőzően nevetgélnie Kunhalmi delegáltnak. (Az ülésen arról is döntöttek, hogy a hét végére tervezett kongresszust átteszik vízkereszt utánra. Farsang környékén biztosan jobb lesz a hangulat…)

Nem kis terhet kapott a vállára a törékeny asszonyka. Persze máris érkeztek a különféle kritikus vélemények. Volt, aki úgy látta, Kunhalmi Ágnes nem az arca, inkább a kudarca a szocialistáknak. Többek szerint előbb az eszét kellett volna megtalálnia a pártnak, nem Kunhalmi Barbie-t. Akadt, aki úgy vélte, a párt arca „el fog mindent röhögni”, és az ciki. (Tavaly ilyentájt egy teljes sajtótájékoztatót nyihogott végig önfeledten a szocialista asszonyka. Állítólag nem volt szomjas…)

Megjegyzem, a kacagós Kunhalminak létezik egy szigorú változata is. Pár napja épp mutatták a Hír TV Egyenesen műsorában; hősnőnk emelt hangon kérte számon az összefogást a baloldal pártveze­tőin: „Tiszta szívvel már kint kéne kampányolniuk a körzetekben – harsogta – Molnár Gyulának, Gyurcsány Ferencnek, Szigetvári Viktornak már közös sajtótájékoztatókon kellene szidniuk Orbánt fennhangon!”

Utoljára a Rákosi-kor békekölcsönlogóin láttam hasonlóan túlfűtött munkás-paraszt asszonykákat. Tiszta retró.

Kiemelt

Szónokokkal, fotósokkal alig több, mint ezren a Jobbik „kormánybuktató” nagy tüntetésén

Egy jobb NB II-es meccsen is többen vannak, mint a nagy hanggal beharangozott, Jobbik-balliberális szövetség által nagyon várt tüntetésen.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!