2017. május 27., szombat, Hella napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/alfoldi-szenvedestortenete-1549888/

Alföldi szenvedéstörténete

Szokatlan nézőpontból ront neki Alföldi Róbertnek az Index.hu egyik bloggere. Az Elegem Van művésznevű beíró azon háborog, miért készít a rendező Jézusról előadást Passió XXI címmel vasárnap a Budapest Sportarénában.

A szerző szerint Alföldi vagy annyira buta, hogy képtelen fölfogni saját, visszájára forduló szerepét „a passiónak álcázott komédiában”. Vagy annyira szereti a pénzt (és ebben a darabban sok pénz van), hogy repesve vállalta „őfelsége hivatalos provokátora” szerepét, jól átejtve eközben saját ballib rajongótáborát.

A bánatos blogger, aki persze meggyőződéses ellenzéki, biztos abban, hogy Alföldit nem a krisztusi szenvedéstörténet bemutatása érdekli a darabban, sokkal inkább a kormányoldal froclizása. Az idő azonban Elegem Van szerint már régen bebizonyította, hogy az ilyen provokációk fordítva sülnek el.

„A valódi keresztények legyintenek rá (…), de kit érdekel.” Alföldi valójában Orbánék malmára hajtja a vizet – kesereg Elegem Van. Szerinte Alföldi elérte pályája zenitjét, már régóta megy lefelé, csak nem jön rá szegény. A Fidesznek úgy kell a kiszámíthatóan provokáló Alföldi, mint egy falat kenyér-mondja.

Azt már én teszem hozzá, hogy még a kisegítő iskolás gyermekek is tudják: a nemzeti oldal iránti szimpátia egyik lényeges eleme Gyurcsány Ferenc makacs részvétele a napi politikában. Alföldi Róbertek (Gyurcsányok, Juhász Péterek, Bokros Lajosok stb.) nélkül akár még nyitott is lenne a jövő évi választás. (De ez maradjon köztünk. Pszt!)

Hirdetés

Kiemelt

G7-csúcs zárónyilatkozat: mindenkinek joga van megvédeni saját határát

A migránsok jogainak elismerésével együtt az államok saját határaik ellenőrzéséhez való szuverén jogát is hangsúlyozza a G7-csoport szombati zárónyilatkozata.

Poszt-trauma

Újabb szintet lépett a liberális idiotizmus

Teljesen természetes az iszlamista terror.

Ki nem mond igazat: a ballib média, vagy Juncker?

De mi „belgák” most hova álljunk?

Botka és a kerítés

... meg Orbán, aki nem engedi be a migránsokat

Liberáliséknál a „vidékies” egy szitokszó

Ráadásul a „vidékies” és a „fiatal” is összeférhetetlen!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!