2017. április 26., szerda, Ervin napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/alfoldi-szenvedestortenete-1549888/

Alföldi szenvedéstörténete

Szokatlan nézőpontból ront neki Alföldi Róbertnek az Index.hu egyik bloggere. Az Elegem Van művésznevű beíró azon háborog, miért készít a rendező Jézusról előadást Passió XXI címmel vasárnap a Budapest Sportarénában.

A szerző szerint Alföldi vagy annyira buta, hogy képtelen fölfogni saját, visszájára forduló szerepét „a passiónak álcázott komédiában”. Vagy annyira szereti a pénzt (és ebben a darabban sok pénz van), hogy repesve vállalta „őfelsége hivatalos provokátora” szerepét, jól átejtve eközben saját ballib rajongótáborát.

A bánatos blogger, aki persze meggyőződéses ellenzéki, biztos abban, hogy Alföldit nem a krisztusi szenvedéstörténet bemutatása érdekli a darabban, sokkal inkább a kormányoldal froclizása. Az idő azonban Elegem Van szerint már régen bebizonyította, hogy az ilyen provokációk fordítva sülnek el.

„A valódi keresztények legyintenek rá (…), de kit érdekel.” Alföldi valójában Orbánék malmára hajtja a vizet – kesereg Elegem Van. Szerinte Alföldi elérte pályája zenitjét, már régóta megy lefelé, csak nem jön rá szegény. A Fidesznek úgy kell a kiszámíthatóan provokáló Alföldi, mint egy falat kenyér-mondja.

Azt már én teszem hozzá, hogy még a kisegítő iskolás gyermekek is tudják: a nemzeti oldal iránti szimpátia egyik lényeges eleme Gyurcsány Ferenc makacs részvétele a napi politikában. Alföldi Róbertek (Gyurcsányok, Juhász Péterek, Bokros Lajosok stb.) nélkül akár még nyitott is lenne a jövő évi választás. (De ez maradjon köztünk. Pszt!)

Kiemelt

Nyolcgólos Ferencváros-győzelem

A címvédő Ferencváros esélyt sem adott ellenfelének, a harmadosztályú Budafoknak a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében: Thomas Doll együttese 8-0-ra ütötte ki riválisát.

Poszt-trauma

Perre fel!

Január elseje után bárki perre mehet a rosszul elhelyezett KRESZ-táblák ügyében.

Egy Komáromy egy csecsen

Új hős született.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 2.

Így és ezért válhat a „független sajtóorgánum”, a hírgyár távolról irányított hírmanipulációs és politikai agitációs központtá.

Így kell Soros György lelkét simogatni

Ahogy a 444-nél a független, szabad újságírást értelmezik

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!