2017. április 26., szerda, Ervin napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/a-momonak-tetszett-1573747/

A MoMónak tetszett

A köztelevízió stábját megtámadó CEU-tüntetőkről is kérdezte vasárnap este Fekete-Győr András budapesti „nolimpikont” a Hír Televízió műsorvezetője.

A borostás bajnok, a Momentum (MoMo) frontembere ekképp frappírozott: „Most mondanám, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel […], a propaganda-televízió munkatársait érhetik ilyen atrocitások egy ilyen tüntetésen […], úgyhogy én ezen annyira nem lepődöm meg.” Később azt is hozzátette: „Igen, hát előfordulnak ilyenek.”

A „karakán”, séróból nyomott választ több hírportál is átvette, de a mélyről jövő, öblös kommentzuhatagokból most nem idéznék. Már csak azért sem, mert abból valószínűleg tovább építkezne a szakállas atléta, akinek – elnézve derűs tekintetét – talán még spontán kielégülést is okoz ez az egész. A provokátorok már csak ilyenek. Egy érdekes észrevételt azért idebiggyesztek: több hozzászóló Conchita Wursthoz, az ismert genderdalnokhoz hasonlította a tenyérbemászó ifjút. Csak tudnám, miért…

Míg ment a stúdióbeszélgetés, egyfolytában az járt az eszemben: vajon tényleg azt gondolja ez a fölényes emberke, hogy ezzel a romkocsmából adoptált fellépéssel gyarapítani tudja a MoMo-tábort? Tényleg biztos abban, hogy elhisszük, ő lenne a felvilágosult nyugat hírnöke? Meg sem fordul benne, hogy a tévénézők nem elhanyagolható része bizalom helyett inkább egy méretes brusztflekket adna neki Tüzép-telepeken rendszeresített szívlapáttal? Tiszta szívből.

„Mindenki azt kapja, amit megérdemel” – elemzi a tévéstábra támadó Soros-csókosok akcióját a MoMo-vezér. Én meg azon gondolkodom, ha az ATV (444.hu, RTL Klub, Hvg.hu stb.) csapatát fogadnák hasonló hévvel egy Fidesz-nagygyűlésen, Conchita nolimpikon akkor is azt mondaná, „Igen, hát előfordulnak ilyenek”? Kíváncsi lennék.

Kiemelt

Nyolcgólos Ferencváros-győzelem

A címvédő Ferencváros esélyt sem adott ellenfelének, a harmadosztályú Budafoknak a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében: Thomas Doll együttese 8-0-ra ütötte ki riválisát.

Poszt-trauma

Perre fel!

Január elseje után bárki perre mehet a rosszul elhelyezett KRESZ-táblák ügyében.

Egy Komáromy egy csecsen

Új hős született.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 2.

Így és ezért válhat a „független sajtóorgánum”, a hírgyár távolról irányított hírmanipulációs és politikai agitációs központtá.

Így kell Soros György lelkét simogatni

Ahogy a 444-nél a független, szabad újságírást értelmezik

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!