2017. május 27., szombat, Hella napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/a-momonak-tetszett-1573747/

A MoMónak tetszett

A köztelevízió stábját megtámadó CEU-tüntetőkről is kérdezte vasárnap este Fekete-Győr András budapesti „nolimpikont” a Hír Televízió műsorvezetője.

A borostás bajnok, a Momentum (MoMo) frontembere ekképp frappírozott: „Most mondanám, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel […], a propaganda-televízió munkatársait érhetik ilyen atrocitások egy ilyen tüntetésen […], úgyhogy én ezen annyira nem lepődöm meg.” Később azt is hozzátette: „Igen, hát előfordulnak ilyenek.”

A „karakán”, séróból nyomott választ több hírportál is átvette, de a mélyről jövő, öblös kommentzuhatagokból most nem idéznék. Már csak azért sem, mert abból valószínűleg tovább építkezne a szakállas atléta, akinek – elnézve derűs tekintetét – talán még spontán kielégülést is okoz ez az egész. A provokátorok már csak ilyenek. Egy érdekes észrevételt azért idebiggyesztek: több hozzászóló Conchita Wursthoz, az ismert genderdalnokhoz hasonlította a tenyérbemászó ifjút. Csak tudnám, miért…

Míg ment a stúdióbeszélgetés, egyfolytában az járt az eszemben: vajon tényleg azt gondolja ez a fölényes emberke, hogy ezzel a romkocsmából adoptált fellépéssel gyarapítani tudja a MoMo-tábort? Tényleg biztos abban, hogy elhisszük, ő lenne a felvilágosult nyugat hírnöke? Meg sem fordul benne, hogy a tévénézők nem elhanyagolható része bizalom helyett inkább egy méretes brusztflekket adna neki Tüzép-telepeken rendszeresített szívlapáttal? Tiszta szívből.

„Mindenki azt kapja, amit megérdemel” – elemzi a tévéstábra támadó Soros-csókosok akcióját a MoMo-vezér. Én meg azon gondolkodom, ha az ATV (444.hu, RTL Klub, Hvg.hu stb.) csapatát fogadnák hasonló hévvel egy Fidesz-nagygyűlésen, Conchita nolimpikon akkor is azt mondaná, „Igen, hát előfordulnak ilyenek”? Kíváncsi lennék.

Hirdetés

Kiemelt

G7-csúcs zárónyilatkozat: mindenkinek joga van megvédeni saját határát

A migránsok jogainak elismerésével együtt az államok saját határaik ellenőrzéséhez való szuverén jogát is hangsúlyozza a G7-csoport szombati zárónyilatkozata.

Poszt-trauma

Újabb szintet lépett a liberális idiotizmus

Teljesen természetes az iszlamista terror.

Ki nem mond igazat: a ballib média, vagy Juncker?

De mi „belgák” most hova álljunk?

Botka és a kerítés

... meg Orbán, aki nem engedi be a migránsokat

Liberáliséknál a „vidékies” egy szitokszó

Ráadásul a „vidékies” és a „fiatal” is összeférhetetlen!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!