2017. május 25., csütörtök, Orbán napja
Paca
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/paca/a-bika-meg-maradhat-1466683/

A bika még maradhat

Spanyolországi genderaktivisták szerint gyűlöletbeszéd azt állítani, hogy amelyik gyereknek fütyije van, az fiú – írja a PestiSrácok.hu. (A genderelmélet más mellett azt feszegeti, miért ne lehetne a lányokat fiús, a fiúkat lányos nevelésben részesíteni, hogy aztán felnőttként maguk dönthessék el, melyik nemet választják.) A mozgalmárok több nagyvárosban kampányt indítottak – plakátokon meztelen kisgyerekek láthatók, ellenkező nemi szervvel; a fiú a lányéval, a lány a fiúéval. Nagy az Isten állatkertje. Az elmebeteg lépésre válaszképp az egyik keresztény szervezet ellenkampányt szervezett, országjáró autóbuszukra azt írták: „Ne hagyd magad összezavarni!” Madrid baloldali főpolgármestere erre válaszul elvitette a „szélsőségesek” buszát.

Már Hispánia is itt tart… Mélyen egyetértek az elkeseredett kommentelővel: „A nemiidentitás-zavaros figurák jobban tennék, ha a betegségüket népszerűsítő kampányokra fordított pénzeket saját kezeléseikre költenék.”

Félek, már késő. Miután a nyugati országok sorra engedélyezték az azonos neműek házasságát, a „haladás” hívei megindították a transzneműség elfogadtatásáért folyó háborút. Ennek vagyunk tanúi. Amerikában és Nyugat-Európában egyre több egyetem karolta fel a témát. (Ősztől az ELTE is elindítja a társadalmi nemek tanulmánya című mesterszakot. A genderesek szerint nem szép a társadalomtól, hogy sémát akar kényszeríteni az egyénre, csupán azért, mert az nő vagy férfi. Ezzel leszűkíti az egyén választási lehetőségét, hogy maga dönthessen, fiú lesz-e vagy lány.) Egy másik kommentelő írja: „A skandinávokra már régen keresztet vetettem, ők menthetetlenek. De hogy már a macsó spanyolok is?!…”

A bikaviadaloknál egyelőre marad a régi felállás. Nem kérdezik a bikát, mi szeretne lenni.

Hirdetés

Kiemelt

A manchesteri merénylőnek szinte az egész családja terroristagyanús

A brit sajtó szerint az al-Kaidával is kapcsolatba hozható a manchesteri robbantó, Salman Abedi letartóztatott apja.

Poszt-trauma

Liberáliséknál a „vidékies” egy szitokszó

Ráadásul a „vidékies” a „fiatal” is összeférhetetlen!

Libabőr: a politikus már 1899-ben megjósolta Európa sorsát

Megdöbbentő üzenet a múltból.

Az agresszió bármikor megismétlődhet!

Olga néni karjaiban kötnek ki, pedig egy gyermekpszichológus többet érne.

Újabb dermesztő Soros-akta került nyilvánosságra

800 millió dollárral fogad a spekuláns.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!