2017. augusztus 19., szombat, Huba napja

Lugas Interjú

Ha sír az ajtó

Jön a játékos bácsi, jön a vicces bácsi, adják tovább egymásnak a hírt izgatottan a keszthelyi gyerekek, amikor megérkezik hozzájuk Hintalan László János ének-zene tanár.

Pénz és élet – az erkölcsös gondolkodásról és az isteni megszólításról

Közgazdászként bejárta a világot. Sikeres vezetőként döntött úgy, hogy elfogadja Isten hívását, és belép a Domonkos-rendbe. Baritz Sarolta azóta Budakeszin éli az életét Laura nővérként.

Ellopott kitüntetés

Benkő László, az idén 55 esztendős Omega muzsikusa 74 évesen is aktív színpadi szereplő, és betegsége ellenére a zenekar tagjaival együtt készül az évforduló méltó megünneplésére.

Az illem kockázatai

A vizes világbajnokság előkészítését Sz. Hossó Nikoletta protokoll- és nemzetközi kapcsolatok szakértő koordinálta, aki eddig hat könyvet írt az etikettről, protokollról.

Saját száj – Aranyosi Péter a rajongásról

A Karinthy-gyűrű a Rádiókabaréban végzett munkásság elismerése. A díjazottról a kollégák szavaznak. Az idei, negyvenharmadikat Aranyosi Péter kapta.

Búvópatak – Hernádi Lehel a hivatás kacskaringóiról

A közelmúltban szentelték pappá Hernádi Balázst, a ferences rendi Lehel testvért, akinek különleges vágya, hogy elmélyítse a perui indiánok hitét.

Beszél hozzám a gitár

Vidéki tehetségkutatóktól a Fonogram díjig jutott a Margit-szigetről elnevezett folk-pop zenekarával Lábas Viki, aki megfogadta Bródy János tanácsát.