2017. április 28., péntek, Valéria napja

Lovas István

EP: Átláthatóságot a mi pénzünk ügyében? Hahaha!

Az Európai Parlament csütörtökön ismét visszautasította azt, hogy átláthatóbbá váljon tagjainak a havi irodaköltségre kapott 4342 eurós kiadása.

Ideges a Pentagon: Trump nem tudja megfogni Erdogant

Ezzel a címmel ismerteti a független német gazdasági-politikai portál az amerikai hadvezetés előtt álló újabb problémát.

Legfőbb sodrat: Marine Le Pen „egy tálnyi szar”

A cikk ironikus felütéssel indít, hogy „Vajon egy befektető bankár analóg a holokauszt-revizionistával? Vajon a neoliberalizmus egy szinten van a neofasizmussal?”

Globalista hazátlan: Macron a Soros-eszmék megtestesítője

Macron technokrata, multikulturális, környezetkímélő, de a globalizációt szerető eszmékkel, aki a bevándorlás mellett van, több Európát, több „integrációt” akar.

A francia elnökválasztás első fordulója – két szemmel

Szeretnénk azt mondani, hogy a francia elnökválasztás tegnapi fordulóját sokféleképp értékelik, de az nem lenne tényszerű.

„Nem ismerem fel Orbán Viktorban a zsarnokot”

„A nyugati médiának a magyar vezetőről, mint a demokrácia ellenségéről és antiszemitáról alkotott arcképe nem csak rejtélyes, de undorító”.

A NATO-nak semmi problémája az új török alkotmánnyal

A NATO egyik szóvivője elmondta a német portálnak: nem kívánnak beavatkozni Törökország belügyeibe és elfogadják a népszavazás eredményét.

Németország: a legkevesebben a magyarok vannak munka nélkül

A hivatalos számok nehézkesen érkeznek, de a „kihívás mérete” egyértelmű: a menekültek beáramlása a német szociális rendszert hatalmas terhelési próbának teszik ki.

Erdogan győzelme után az Unió a kettős útlevél reformját keresi

Brüsszel a törökországi népszavazás eredménye után megerősítette követelését a kettős útlevelek megszüntetése iránt.

A Fehér Ház Oroszországot a szíriai vegyi támadás elpalástolásával vádolja

A Fehér Ház szóvivője a gáztámadás szörnyűségét akarta azzal alátámasztani, hogy még Hitler se süllyedt olyan mélyre, hogy vegyi fegyvereket használt volna saját népe ellen.

Soros sok pénzt költ a „populisták” visszaszorítására

Soros Európában saját- és partner szervezeteit használja fel arra, hogy igyekezzen befolyásolni más országokban a választásokat.

Miért szereti a „Trump”-külügyminisztérium még mindig George Sorost?

A szenátorok arra figyelmeztettek, hogy a és Soros tevékenységei aláaknázhatják az olyan nemzetközi kapcsolatok kiépítését, amelyek Amerika javát szolgálják.