2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja

Lovas István

„A német szavazók csapást mértek Macron EU-reformjára”

Magyarország elleni európai vagy transzatlanti lépést imádó hazai bandából mennyire hiányzik az az egy, ami számít. Az elv.

Német jogszakértők: a határnyitás jogi alapja zavaros – Merkel nem kérdezte meg a képviselőházat

A szakvélemény nagyon kínos, ugyanis a liberálisok és az Alternatíva Németországért párt bejelentette, hogy ha bejutnak a képviselőházba, akkor vizsgálóbizottságot hívnak össze.

Ki a világ legnagyobb ökovandálja? Angela Merkel

A szerző többek között azt is ismerteti, miként zsarolta Merkel az uniót és egyes az országokat, hogy állítsák le az elődje idején hozott, a dízelmotorok cseréjével kapcsolatos EU-döntést.

A 3 feleséges, 16 gyerekes szír migráns 3 szuperházat kapott egy svéd üdülőhelyen

A közösségi médiában felmerült a kérdés vajon más hajléktalanok kaphatnak-e olyan luxuslakásokat, amelyek a saltsjöbadeni szigetcsoportra nyújtanak (politikailag korrekt) kilátást.

Merkel közszolgálata házat és pénzt ígérve csalogatta a migránsokat Németországba

A német közszolgálati adó még azt is hozzátette, hogy Németországot Merkel személyében „egy második Teréz anya kormányozza”.

A Junge Freiheit Soros migránstervéről: a FAZ hazudik, mint a vízfolyás

A német jobboldali lapban megjelent írás szerzője szerint tudni lehet, hogy Orbán egy olyan támadó ellen védekezik, aki az európai népek ellensége.

Szakértők előkészítenék a külföldi magyar állami tulajdon lefoglalását

Ha hinni lehet a német napilapnak, az EU akkorát fog rúgni Magyarországba, amilyenre az Unió történetében nem volt példa.

Juncker után a Telegraph: „Hála Istennek, hogy távozunk”

Akik a „több Európát” imával zárják le naponta szemüket, és pezsgőspoharat emelnek saját nemzetállamuk szuverenitásának minden gyengítésére, azok vörösre tapsolták kezüket.

Gyilkosságok akadályozzák a svéd rendőrséget a nemi erőszakok tetteseinek felkutatásában

A svéd közszolgálati televízió arról tudósít, hogy a svéd rendőrség emberhiány miatt nem tud megfelelően foglalkozni nemi erőszakot elkövetők utáni nyomozással.

Az amerikai külügy gratulált az ukrán oktatási törvényhez

Az amerikai nagykövetség Twitter-üzenetét, amely így hangzik: „Gratuláció Ukrajnának, hogy előre megy az oktatási reformmal – a befektetés az ifjúságba a jövő kulcsa”.

Orosz Zapad hadgyakorlat: a tízszeres létszámot hazudják Németországban és a NATO-ban

A nyugati fősodratú média helyi szolgája szerint a hidegháború óta a legnagyobb katonai gyakorlatra készülnek Oroszországban.

Terrorvezéreket evakuál az USA Szíriában?

A szíriai kormányerők sikeres akciókat hajtottak végre, az amerikai különleges szolgálatok támogatásával több Iszlám Állam parancsnokot evakuáltak.