2017. november 18., szombat, Jenő napja

Lovas István

Schröder volt német kancellár Kijevet a Donbassz elleni háborúval vádolja

A volt kancellár elmondta azt is, hogy ő nem veszi be azt a mesét, hogy az oroszok meg akarnák támadni a Baltikumot vagy Lengyelországot.

Ismét Svédország: migráns fiúk lépnek prostituáltnak a lányok helyébe

Egyre terjed a férfi prostitúció Svédországban. A kiutasítástól félő migráns fiúk e területen különösen felül vannak reprezentálva.

Le a bűnös keresztet mutató svéd zászlóval; rasszista gyűlöletjelkép a fehér tej

Svédország nagy nyomás alatt áll azért, hogy cseréljék le a jelenlegi nemzeti lobogót egy olyanra, amelyen a kereszt helyett a csillag és a félhold látható.

Az anglikán egyház térdre hullt az LMBT előtt, az utóbbi örömére

A brit LMBT-t („LGBT”) támogató karitatív szervezetek és LMBT kampányolók hangosan üdvözölték az anglikán egyháznak új, 4700 brit óvodának és iskolának elküldött útmutatóját.

Tusk: senki nem sajátíthatja ki a lengyel hazafiságot

Donald Tusk, az Európai Tanács európaiunionizált lengyel elnöke, volt lengyel miniszterelnök, is megjelent a lengyel függetlenségről Varsóban szombaton tartott megemlékezésen.

Megkondult az EU-t temető halálharang

A londoni King’s College professzora a Sputnik Newsnak arról beszélt, hogy a német védelmi minisztérium egyik jelentésében az EU összeomlását jelezték előre 2040-ig.

Forradalmi változás Németországban: harmadik nem a születési anyakönyvben

Most három olyan jó hírt közlünk Merkel Németországából, amely remélhetőleg a balliberális véleményformálókat arra ösztönzi, hogy végre valóban az NSZK felé vegyék útjukat.

Weinstein volt Moszad-ügynököket bérelt fel női vádlói ellen

A szexuális zaklatással és támadással vádolt filmproducer a Black Cube cégnek azt a feladatot adta, hogy vádlói után szaglásszanak és a róla szóló írásokat eltüntessék.

Az amerikai külügy új Victoria Newlandja: mikor jön a politikai támadás Magyarország ellen?

Mindenki arra gondolt, hogy Trump elnök mégiscsak egy „épelméjű” embert nevez ki a posztra.Ennek a fordítottja történt: Wess Mitchell egy „szteroiddal feltöltött Nuland”.

Kína megszűnt az EU műanyag szemétdombjaként szolgálni: és most mi lesz?

Az EU keresztúthoz érkezett: vajon műanyag túlfogyasztásunkat valahová Ázsiában takarítja el, vagy pedig felelős módon otthon néz szembe a problémával.

A demokratikus Lettország be akarja zárni az összes orosz nyelvű iskolát

Az uniós demokráciát és európai értékeket nyilván vezérlő csillagként követő Lettország úgy döntött, hogy az ott élő, a lakosság negyed részét kitevő orosz kisebbség iskoláit bezáratja.

Ron Paul az amerikai neokonok Trump Szíria-politikájának eltérítéséről

Ha lenne az amerikai „mély állam” fősodratú sajtójának újságírói utálati „top ten”-je, azon feltétlenül rajta szerepelne egy nem újságíró. Ő Ron Paul, háromszoros amerikai elnökjelölt.