2017. július 28., péntek, Szabolcs napja

Lovas István

Az Európai Bíróság leszámol Merkel nyitott kapuk politikájával

A brüsszeli ítészek döntése olyan politikát utasít vissza, melynek következtében több mint egymillió migráns özönlött Németországba.

Az USA az oroszellenes szankciókkal belerúgott Európa energiabiztonságába

Még nyilván beláthatatlan, hogy a szankciók mekkora viszályt szítanak Washington és Brüsszel között, de akár transzatlanti szakadást is eredményezhet.

Kovács Zoltán kormányszóvivő: Fejezzük be ezt az ökör vitát!

A külföldi sajtó interjú formájába öltöztetett hazug kliséáradatának ilyen visszautasítására sem emlékszik vélhetően szintén senki az elmúlt időkből.

Küszöbön áll egy történelmi transzatlanti szakadás az USA újabb oroszellenes szankciói miatt

A szankciók azzal fenyegetnek, hogy szétverhetik a transzatlanti és G7-es egységet a Krím félsziget és Ukrajna megszállását illetően.

Tudta? Magyarországon már folyik az új hideg polgárháború!

Sőt. Nem csak Magyarországon. Az oly megbízható német sajtó egyik ténynagyágyúja, a Die Welt szerint már Lengyelországban és Törökországban is folyik.

Az EUobserver rekordhazugsága az Orbán-Netanjahu találkozóról

Célszerű volna konzultálni Merkel kancellárral, vajon nem kellene-e súlyos pénzbüntetést kiszabni a portálra álhírterjesztésért.

Osztrák közszolgálat: Netanjahu látogatásával lőttek a CEU-nak

Az izraeli miniszterelnök látogatásával sok száz cikk foglalkozik a nemzetközi sajtóban, amelyek zöme kiemelten terjeszti, hogy Magyarországon dúl az antiszemitizmus.

Juncker Ankarának: ha akasztotok, vége EU-s álmaitoknak

Arról egyelőre nem írnak, hogy vajon a junckeri fenyegetés hallatán a majdnem 80 milliós országban hányan ejtették ki ijedtükben kezükből az evőeszközt.

ENSZ: Spanyolországot fenyegeti most a migránshullám

A Marokkó-Spanyolország úton érkező migránsok száma igen gyorsan nő. Spanyolország már a terhelhetősége határára érkezett.

Moldova az EU helyett az Eurázsiai Gazdasági Unióba igyekszik

Igor Dodon elnök szerint ha holnap tartanának népszavazást, a moldáviai polgárok nagy többsége az EAEU tagság mellett szavazna.

Soros-ügyben a BBC és a Russia Today

A „független, tárgyilagos brit közszolgálati adó”, a BBC világszolgálata beszámolójának ezt a címet adta: „George Soros: a magyar kormány plakátjai antiszemiták.”

A német miniszter fejére vágott Netanjahu – behúzta facebookos Soros-farkát

Napokon át tombolt az az öröm a balliberális sajtóban, amely azt ünnepelte, hogy ezúttal Soros-ügyben ismét akkorát vágtak oda Magyarországnak, csakúgy nyekkent.