2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja
Kultúra
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kultura/szabadeses-orokpanoramaval-2068234/

Szabadesés örökpanorámával

 

A Sziget Fesztiválon toronyugrással és a légiforgalmi irányítás izgalmas teendőivel várja a látogatókat a magyar légiforgalmi szolgáltató társaság. A HungaroControl egy csaknem 18 méter magas TowerJump nevű installációt épített a Szigeten, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a fesztivál egész területére.

A vakmerőbbek 8,4 méteres magasságból kiugorva megélhetik a szabadesés élményét és izgalmát is. Aki ezt ki akarja próbálni, annak felszállási engedélyt kell szereznie. Ez úgy érhető el, hogy először letölti az AIRbility nevű applikációt, és a játékok során összegyűjti a napi limitpontszámot. A CheckIn Pointot elhagyva, a futópályán érheti el a TowerJumpot, ahol a kilátótér felé vezető sétája során az irányítással kapcsolatos információs felületekkel találkozhat.

 

Kiemelt

Migráns támadások Németországban és Horvátországban

Marokkói migránsok támadtak rá emberekre a hétvégén a németországi Essenben és Zágrábban is. Az esseni gyanúsítottak jelenleg menekültügyi eljárás alatt állnak.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!