2017. október 24., kedd, Salamon napja
Kultúra
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/kultura/szabadeses-orokpanoramaval-2068234/

Szabadesés örökpanorámával

 

A Sziget Fesztiválon toronyugrással és a légiforgalmi irányítás izgalmas teendőivel várja a látogatókat a magyar légiforgalmi szolgáltató társaság. A HungaroControl egy csaknem 18 méter magas TowerJump nevű installációt épített a Szigeten, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a fesztivál egész területére.

A vakmerőbbek 8,4 méteres magasságból kiugorva megélhetik a szabadesés élményét és izgalmát is. Aki ezt ki akarja próbálni, annak felszállási engedélyt kell szereznie. Ez úgy érhető el, hogy először letölti az AIRbility nevű applikációt, és a játékok során összegyűjti a napi limitpontszámot. A CheckIn Pointot elhagyva, a futópályán érheti el a TowerJumpot, ahol a kilátótér felé vezető sétája során az irányítással kapcsolatos információs felületekkel találkozhat.

 

Hirdetés

Kiemelt

A Fitch még javíthat idén a magyar osztályzaton

Még egy alkalom marad 2017-ben, hogy változzon hazánk hitelminősítői megítélése, miután legutóbb a Moody’s nem nyúlt Magyarország osztályzatához.

Poszt-trauma

Nagy Bandó András gyűlöletbeszéde

A Soros-kommandó szövegét Jóistennel mondatja ki.

Imre, te mit tennél?

Ez nem egy koncert, itt nincs esőnap, október 23. ma van.

Visszanyal a fagyi

A fake news és a baloldal.

Magyargyalázás megbocsátva

Pedig, ha a bordély becsődöl, nem a bútort (meg a reklámokat) kell cserélni!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!